Lakás és fürdőszoba felújítás, szakipari javítások

 

Generálkivitelezés

akadálymentesített zuhany,      Akik nem tudják, vagy nem akarják a lakásfelújítást, épületszigetelést, penészmentesítést, vagy egyéb szakipari munkákat műszakilag saját maguk vezetni, nem akarják a különböző szakiparosok munkáját szervezni, koordinálni, felügyelni, ellenőrizni, nincs megfelelő ismeretségi körük a vállalkozói körökben, nekik ajánljuk fel, segítségünket. Szervezetségünk, széleskörű szakipari ismereteink, több éves tapasztalatunk, igényes magas színvonalú munkánk, alkalmassá tesz minket, hogy akár a legkifinomultabb izlésű megrendelő igényének megfelelő építőipari munkát is eltudjuk végezni. 

Vállaljuk, hogy generál kivitelezésben megvalósítjuk álmait.

Munkánkat minden esetben közösen egyeztetett tervek alapján végezzük. Megrendelőnk kérése volt, hogy a ház építésekor megmaradt lábazati kő felhasználásával burkoljuk a fürdőszoba egyik falát. A polcokat spot lámpákkal emeltük ki a homályból, melyek a világítás mellett díszítő funkciót is kaptak. Tovább emelte a fürdőszoba eleganciáját a plafon és a fal eltérő, szímű festése. Az üvegtégla tovább növeli a bejutó fény mennyiségét.

 

 

 

 

 

 

Új fürdőszobára vágyik?


zuhanykabinokÚgy érzi, hogy itt az ideje végre felújítania a fürdőszobáját? Modernebbet, újabbat, praktikusabbat szeretne a régi szaniterek és fürdőszoba bútorok helyére? Nézzen szét honlapunkon, válassza ki az Önnek tetsző termékeket, és keresse fel szakértőinket egyedi igényeivel!


Kiváló minőségű zuhanykabinok és zuhanytálcák széles választékát kínáljuk különböző méretben és formában azoknak, akik a gazdaságos, helytakarékos és környezetbarát vízfogyasztás mellett teszik le a voksukat. A zuhanykabinokhoz passzoló akril vagy öntött márvány zuhanytálcák, illetve designos fából készült lábrácsok segítségével teheti fürdőszobáját szebbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá. Design, minőség és funkció: ezeket találja meg termékeink széles kínálatában.


Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön modelljeinkről, tudjon meg többet a kiszemelt termékekről megadott elérhetőségeinken! Fürdőszoba felújítás egyedi elképzelései szerint, profi kivitelezéssel, nálunk! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

  

 

 Szakipari ágak bármelyikében szívesen állunk megbízóink rendelkezésére.

 Melegburkolás

 Melegburkolás Vállaljuk lakóházak, lakások, és minden más célra használt épületek külső és belső részének burkolását, bármilyen anyagból.

  Kattintson az alcímre, és a burkoláshoz használt anyagokról olvashat

                              - Kültéri burkoló anyagok (VPC és természetes fa)
                              - PVC padló
                              - Szőnyeg padló
                              - Laminált padló
                              - Hajó padló
                              - Szalag parketta
                              - Hagyományos csaphornyos parketta

 

 

  Hidegburkolás

Hidegburkolás Vállaljuk, bármilyen célra használt épületek, külső vagy belső burkolását kerámialapokkal, dísztéglával, természetes kövekkel, és minden más burkoló anyaggal.

                               - Kattintson ide, és bővebben olvashat a hidegburkolásról!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vízvezeték szerelés        

Vzuhany kabinok, Vízvezeték szerelésállaljuk lakások, házak ivóvíz vezetékének és szennyvízelvezető csöveinek kiépítését, cseréjét, javítását. Szennyvízkezelő, újrahasznosító berendezések telepítését, karbantartását. Akár a csöpögő csapot is megjavítjuk. Számunkra nincs kis munka. Akinek a csapja csöpög, annak ez nagy probléma, ha nem tudja megjavítani.

 

                                 - Kattintson ide és bővebben olvashat hogyan gondolkodunk a vízről Mi! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Villanyszerelés

 Villanyszerelés Vállaljuk lakások, épületek elektromos hálózatának kiépítését, felújítását, cseréjét, bővítését. Ideértve az erősáramú és a gyengeáramú hálózatot is. Hogy mi a különbség közöttük?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festés- mázolás

Festés- mázolás Vállaljuk családi házak, lakások és egyéb épületek festését, tapétázását mázolását. Akár új, felújítás utáni, vagy tisztasági festés, tapétázás, mázolás a cél. Bármilyen felületet lefestünk, és bármilyen anyagot felhordunk.

                                - Falfestés, tapétázás

                                           - Ajtó, ablak mázolás

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gázvezeték szerelés

Gázvezeték szerelésA hagyományos gázkazánok, (cirkó) készülékek többsége elavult. Amellett, hogy gyenge hatásfokon hasznosítják az energiát, (pazarolnak) balesetveszélyesek is. Kereskedelmi forgalomba még kaphatók, de lakóépület fűtésére már nem használhatóak, javításuk többé-kevésbé még megoldott. Mindenkinek ajánljuk, hogy mielőtt javíttatná, meghibásodott cirkóját, gondolja át, nem lenne-e érdemesebb új típusú készülékre cserélni.

 Vállaljuk fűtőkészülékek és tűzhelyek cseréjét, a hozzátartozó gázcsőrendszer kiépítését, a szükséges tervek elkészítését engedélyeztetését.

                                         - Kattintson ide és bővebben olvashat a gázkészülékekről!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fűtésszerelés 

Fűtésszerelés

 Melegvizes fűtésrendszerek.

                        - Legelterjedtebb a radiátoros meleg-vizes fűtés.

                        - Népszerű a padlófűtés

                        - Legújabb verzió a falfűtés és a plafonfűtés

Fűtés-hűtés rendszer (fan coil)

                          - Padlóba süllyesztett

                          - Falba sűllyesztett

                          - Plafonba süllyesztett

Elektromos fűtésrendszer

                           - Hőtárolós kályhák

                           - Kiegészítő fal és padlófűtések

                                     - Fűtött üvegek
                                                                                                        - Kattintson ide és részletesen olvashat a különböző fűtésrendszerekről

 

A biztonságos fürdőszoba használatért

biztonságos fürdőszobaA fürdőszoba jellemzően az a helyiség, ahol rendszeresen áll a víz, nedvesek a falak, csúszós a csempe. Egy hosszabb lélegzetvételű zuhanyzás, készülődés után a fürdőszoba valóságos akadálypályává változik, ahonnan kihívást jelent kikerülni épségben egy idős vagy beteg családtag számára.

Némi ésszerű változtatással, minimális felújítással azonban könnyen elérhetjük, hogy a fürdőszoba biztonságos terep legyen minden körülmények között, valamennyi lakó számára.

Mit lehet tenni ennek a célnak a megvalósítása érdekében? Először is érdemes olyan megoldásokat választani, amelyek segítségével megakadályozható, hogy a zuhanyzás, fürdés közben kifröccsenő víz nagy része ne a padlón, vagy a fürdőszoba bútorok felületén kössön ki. A kádparaván például praktikus megoldás a nehezen tisztántartható zuhanyfüggöny kiváltására, mert védi a fürdőszobát és megfelelő kiegészítőkkel biztonságosabb kapaszkodót is nyújt. A zuhany üvegfal vagy az elhúzható zuhanyfülke ajtó szintén megakadályozza azt, hogy a vízcseppek a padlóra csöpögjenek és nincs is útban, ellentétben a kifelé nyíló ajtóval.

Alakítsa át otthonát, és legyen biztonságosabb a fürdőszobája a mi segítségünkkel! Forduljon bizalommal zuhanykabin nagykereskedelmünk munkatársaihoz!

 

Zuhanykabin javítás: megjavítjuk, hogy ne kelljen újra költeni!

Zuhanykabin javítás: megjavítjuk, hogy ne kelljen újra költeni!A zuhanykabinok majdnem minden fürdőszoba alapvető részét képezik, hiszen takarékos és kis alapterületű fürdőszobákba a legjobb megoldást jelentik. Esztétikus, többféle méretben és formában választható és biztonságos a használata is, ráadásul zuhanyzással vizet, pénzt és időt is spórolhatunk. Ennyi mindent tud egy zuhanykabin,de csak abban az esetben, ha képes valóban kifogástalanul működni. Ugyanis itt is számolnunk kell hibákkal és sérülésekkel!

Legtöbbször az a probléma fordulhat elő, hogy a zuhanykabin üvege megreped, eltörik és ennek következtében már nem biztonságos többé a használata, azonban a kabin rendeltetésszerű használatát egyéb meghibásodások, sérülések is okozhatják. Indokolttá teheti a zuhanykabin javítást az üvegszerelvények kopása vagy elmozdulása, a gumiszigetelés elöregedése, vagy a zuhanytálca cseréjének szükségessége is.

Keressen minket bizalommal, ha szüksége van tapasztalt és profi szakemberre a zuhanykabin javításához, felújításához!

 

Az egyedi fürdőszoba alapja az épített zuhanykabin!

Időtálló és mutatós fürdőszobát szeretne? Nem híve az unalmas, tucat berendezéseknek és ötleteknek a lakberendezés terén? Könnyen és egyszerűen megvalósíthatja elképzeléseit a fürdőszobában is, ha igénybe veszi szakmai segítségünket!


Épített zuhanykabinnal sokat alakíthat a fürdőszobán. Az épített zuhanykabin megadja a lehetőséget ahhoz, hogy éppen olyan és pontosan akkora legyen a kabin, amilyet csak szeretne, és természetesen amilyen a legjobban illik a fürdőszobába!


Az épített zuhanykabin sokszínű, dekoratív, személyre szabott és tartós megoldást kínál. Lehet játékos, elegáns vagy minimalista, a lényeg, hogy passzoljon a tulajdonos fürdőszobájához, stílusához, szokásaihoz is. Tág teret ad a kreatív megoldásoknak, keverhetjük az anyagokat, színeket, süllyesztett polcokat építtethetünk be, lehet nyitott vagy üvegajtóval záródó, csak a fantázia szabhat határt.


Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és készíttessen hozzáértő szakemberekkel épített zuhanykabint!