Meleg-burkolás szőnyegpadló

Egyszerű szőnyegpadlóktól, a nagy teherbírású szőnyegpadlóig:

   

     Az emberek már a jurta padlójára is terítettek állatbőröket, de a szép és drága szőnyegeket keleten készítették.  Hamar rájött az ember, hogy közvetlen környezetében kényelmesebb a puha felületen járni és a szőnyeg hőszigetelő képessége sem mellékes. A parkettára is terítenek szőnyeget, díszítve és védve azt, komfortosabbá téve a lakást. Elképzelhetetlen, hogy egy elegáns irodában, kőpadló legyen. Úgyszintén nem kopoghatnak a vendégek léptei a szálloda folyosósán sem. Hálószobánkban az ágyról leszállva nem kell a papucsunkat keresni, ha vastag süppedős szőnyegpadlóra léphetünk.

      Ma már a régi lakótelepi „golyóálló” becenevű termék talán nem is kapható. A minták és a dizájnok megszámlálhatatlanok, akárcsak a célnak megfelelő kivitelek. Más követelményeknek kell megfejlenie a hálószobában, és másnak a nappaliban, és megint másnak az irodában és a szálloda folyosóján.

 

  

 

 

 A szálloda étermében az erős fizikai követelményeknek is megfelel.                                                                                                                                                                                                       A nappali eleganciáját is kiemei

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             megjelenésével.

  Kattintson ide, és nagykereskedelmi partnerünk, a Top Trade Kft. oldalán teljes körű leírást olvashat a nagy igénybevételt is elviselő szőnyegpadlókról.

 

Hívja munkatársunkat, aki szívesen segít Önnek, hogy megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb szőnyegpadlót. Szakembereink rendelkezésére állnak a beszerzésben és a lerakásban is.