Meleg-burkolás PVC padló

PVC (Poli Vinil Clorid) padló

   

 

    Sokunknak a lakótelepi épületek kopott lépcsőházi PVC borítása jut eszünkbe, ebben a témakörben. Pedig ezt már rég túlnőtte az ipar. Vannak még mindig olcsó és egyszerű termékek, de régen nem ez az általános. 

     A különböző célokra más és más minőségű, termékeket ajánlanak a gyártók.

       Praktikus dolog, ha a kúszó-mászó korban lévő kisgyerekes család a hideg burkolatú helyiségekben ideiglenesen PVC padlót helyez a kőburkolatra. Ezt le sem kell ragasztani, csak leteríteni. Fél év múlva már úgy sincs rá szükség. Ebben az esetben csak esztétikai követelményeknek kell megfelelnie a PVC padlónak.

   

 

   

     

     Hosszabbtávú használatra tervezve, érdemes olyan PVC padlót választani, melynek dekorációs felületére még egy kopóréteget is felvisznek pluszban, ezzel növeli a gyártó a tartósságát.  Ma már könnyen beszerezhető olyan PVC padló, is amely esztétikailag bármelyik kerámia lappal felveszi a versenyt. Sokszor lehajolok, hogy megtapintsam a burkolatot, mert ránézésre nem tudom megmondani, milyen anyagból készült. PVC padlóból kisebb munkával, kevesebb problémával olcsóbban készíthető padló, mint kövezéssel. Lakótelepeken nagy előny, hogy megmarad a hang és hőszigetelés is. Egyre többen választják az ilyen minőségi PVC padlót kerámia lapok helyett.  

   

 

 

 

  

     Irodákba, kereskedelmi központokba, éttermekbe, és egyéb más nagy forgalmú helyiségekbe, készítnek fokozott kopásállóságú termékeket. Készülnek az ipar számára is termékek, melyek a műhelyek padlóján is megállják a helyüket. Egészségügyi intézményekben mindenütt PVC padlót használnak, mert a tisztántarthatósága magasan felülmúlja a kerámiáét, vagy természetes kövekét. Készülnek akusztikus, hangszigetelő, és hőszigetelő célú padlók is.

 Kattintson ide, és nagykereskedelmi partnerünk a Top Trade Kft. oldalán teljeskörű leírást olvashat az erős igénybevételre tervezett PVC padlókról.

 

 

Szívesen segítünk az Ön igényeinek megfelelő PVC padló kiválasztásában, beszerzésében, lerakásában. Hívja munkatársunkat, aki szakszerű tanácsokkal segíti a választásban.