Ajtó, ablak csere

Ajto ablak csereMielőtt döntene, az ablkak, ajtó típusáról, anyagáról, amire cserélni szeretné a régit, kérje technikusunk véleményét, javaslatát, a lehetőségekről. Megrendelőink részére díjmentesen adunk szakvéleményt, és a felmérés is ingyenes. Munkatársaink hő technikai méretezésében jártasak, ezzel rendszeresen foglakoznak az új technológiákat jól ismerő személyek. Véleményéhez garanciát adunk.

Hivja most36-70-3207905 telefonszámot vagy írjon az info@rikker.hu levélcímre.

Kérem vegye figyelembe, hogy az ablakcserét speciálisan ismerő munkatársunk, nincs mindíg az irodában. Számtalanszor külső helyszínen tevékenykedik. Felmérést végez, tanácsadást tart, ellenőrzést folytat, stb.. Ezért mielött személyesen telephelyünkön keresné, feltétlenül előzetesen egyeztessen vele időpontot. 

Az ablakcserére vállalkozó iparosok gyakran nem adnak elfogulatlan véleményt, mivel egy gyártóval állnak kapcsolatban, és csak ennek a gyártónak az ablakait használják. Nem ismerik a többi gyártó aktuális kínálatát, ismereteik nem minden esetben a legfrissebbek, legpontosabbak. Fontos, hogy az ablakcsere előtt hasonlítsuk össze, a különböző anyagokból készült termékek tulajdonságait. Vegyük figyelembe igényeinket, lehetőségeinket, valamint hasonlítsuk össze a bekerülési költséget, a várható megtakarítással. 

A faablak vagy műanyag ablak dilema feloldásához mindenkinek figyelmébe ajánlom, hogy a párásodás, penészesedés nem függ össze az ajtó vagy ablak anyagával. Ennek oka a fokozott légzárás! A korszerű ablakok szárny és tok közötti hézagját gumitömítés zárja, 100% ig. Többekközött ezért a szigetlő képességért kell kicserélni a régi nyílászárót. Igy viszont fokozottabb szellőztetésre van szükség a lakásban.

 

Modernizálja nyílászáróit hatékonyan!

Modernizálja nyílászáróit hatékonyan!Nyílászáróink állapota több szempontból elsődleges fontosságú kérdés, ha azt szeretnénk, hogy otthonunkban minden feltétel maximálisan ki legyen elégítve a komfortos hétköznapokhoz.

Ez azért fontos, mert nem megfelelő vagy rosszul záródó nyílászárókkal a téli hónapokban fűtésünk hatékonysága nagyságrendileg rosszabb lehet, mint ha egy modern nyílászárót alkalmaznánk. Illetőleg pontosan ezen okból a rosszul záródó ablakok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a lakásban élők könnyebben megfázzanak vagy megbetegedjenek. A nyári hónapokban sem feltétlenül jó, ha ablakunk résein keresztül légáramlás alakul ki, mivel az allergiára hajlamosak így akkor is polleneknek vannak kitéve, amikor az ablakok zárva vannak.

Amennyiben modern ablakokkal van felszerelve otthona, mégsem megfelelően működnek, mindenképp érdemes a csere helyett a javításon elgondolkozni, míg régebbi darabok esetén a nyílászáró csere az ideális megoldás!

Bízza profikra ablakai cseréjét vagy javítását! Válasszon minket, ha megbízható nyílászárókra van szüksége, nem fognak kilógni az összképből, hiszen szinte teljesen úgy fognak kinézni, ahogy Ön elképzelte és megszokta!

 

Ablakcserével a komfortosabb otthonért!

 Ablakcserével a komfortosabb otthonért!Rendszeresen szenved a lakásában uralkodó huzattól? Nem tudja, hogyan vessen véget az ablakait elcsúfító porrétegnek? Szeretné energiatakarékosabban élni a mindennapjait? Elege van a nyugalmát megzavaró, kintről beszűrődő zajokból? Ha igennel felelt legalább egy kérdésre, akkor már csak egyetlen dolga maradt, méghozzá az ablakcsere.

Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk ezt a feladatot! Szakképzett mesterembereink segítségével Önnek néhány órán belül már vadonatúj, minőségi és megbízható ablakai lehetnek, amelyekkel sokkalta jobb életminőséget élvezhet otthonában!

Vállaljuk polgári lakások nyílászáróinak teljes körű cseréjét, illetve szakszerű javítását is, mindezt természetesen rövid határidővel és kedvező árakon. Az eredmény biztosan meggyőzi majd, mivel ablakai 95% százalékban megegyeznek majd az eredeti nyílászáróival, csak éppen szebbek és jobbak lesznek azoknál az ablakcsere után!

Megadott elérhetőségeink egyikén már most tud időpontot egyeztetni velünk, és árajánlatot is kérhet ablakcserére! Keressen minket bizalommal, és ne feledje: ha az ablakcsere a kérdés, akkor mi vagyunk a válasz!

 

Váltson modern nyílászárókra!

Költözés során számtalanszor előfordul, hogy olyan lakásra esik a választás, amely felújításra szorul. Ilyenkor célszerű arra törekedni, hogy minél gazdaságosabb legyen az átalakítás, azonban az ablakok felújításán, nyílászárók cseréjén nem érdemes spórolni!

A nyílászárók az idő múlásával jelentősen veszíthetnek hatékonyságukból, a rossz szigetelés miatt huzatos lehet a lakás, és a megfelelő hőmérséklet biztosítása is magas fűtés számlákat eredményezhet.

Ezzel szemben a mai modern nyílászárók teljes kényelmet biztosítanak, és megjelenésükben is eleget tesznek minden elvárásnak. A magas szintű komfortérzet mellett egyszerű tisztántarthatóság, minimális karbantartási igény és időtállóság jellemzi a korszerű nyílászárókat.

Amennyiben Ön is kényelmesebbé és stílusosabbá szeretné tenni lakását, bátran keressen fel minket nyílászárók felújítása, cseréje kapcsán, hogy új otthona olyan lehessen, amilyennek megálmodta! Ha minket választ, garantáltan nem fog csalódni, hiszen cégünk szakszerű és gyors segítséget kínál!

 

Mikor kell az ablakokat lecserélni?

ablakcsereAblakai már nem vadonatújak és egyre több a gond velük, de tanácstalan, hogy valóban megéri-e őket kicseréltetni? Lehet, hogy Önnél is időszerű az ablakcsere.Az elöregedett, hibásan működő nyílászáróknak megvannak a maguk jelei, csupán értő szem kell hozzá.

Vizsgálja meg közelebbről az ablakokat. Előfordul, hogy az ablak elöregedése miatt az elveszti eredeti formáját, vagy eleve rosszul építették be, így a tok és a keret illesztései nem tökéletesek, a levegő átjár a lakáson. Ha páralecsapódást vagy hideg időben jégvirágok megjelenését tapasztalja, az azt jelenti, hogy a kelleténél huzatosabb az ablak, és a meleg kiszökik a szobából, tehát Ön fölöslegesen fizet annyit. A pára ráadásul rombolja a fa ablakokat is. Az állandóan porosodó ablakpárkány is intő jel lehet, ez szintén a huzatra utal. Nagy a zaj, csukott ablaknál is mozognak a függönyök? Ez bizony a rossz szigetelés jele, itt az ideje az ablakcserének.

Keressen minket bizalommal, akár ablakcserére, akár ablakjavításra van szüksége!

 

Energiatakarékosság új ablakokkal

Energiatakarékosság új ablakokkalÖn mikor cserélte utoljára az ablakait? Az ablakcsere sokszor akkor is indokolt, amikor nem is gondolnánk, hogy szükség van rá. Érdemes rendszeresen ellenőriztetni ablakaink állapotát szakemberrel, és meggyőződni arról, hogy még mindig kifogástalan az állapotuk, maximálisan eleget tesznek a funkciójuknak.

Az új, modern ablakokkal többet is elérhetünk, mint gondolnánk. Amellett, hogy nem kell a huzat és a pára miatt bosszankodnunk, még azt is elérhetjük, hogy a fűtés által generált meleg valóban oda jusson, ahová szánjuk, vagyis a lakásba, ne az utcára. Ez nem csupán a fűtésszámla ingadozását védi ki, de a pénztárcának és a környezetnek is jót tesz.

A korszerű ablakok segítségével hatékonyan takaríthat meg energiát, és ezzel együtt hozzájárulhat ahhoz is, hogy környezettudatosabban élje mindenapjait, lehetőség szerint minimalizálja az ökológiai lábnyomát.

Amennyiben Önnek is fontosak ezek a célok, keressen minket bizalommal és érdeklődjön ablakcserével kapcsolatban!

 

Ablakcsere: milyen legyen az új ablak?

Ablakcsere: milyen legyen az új ablak?A nyílászárók cseréjének ideje előbb-utóbb minden ház életében beköszönt. Az elöregedett, sérült ablakok már nem képesek úgy szigetelni, mint régen, csak fölöslegesen emésztik a pénzt és az energiát. Az ablakcsere egyik sarkalatos pontja az, hogy el kell dönteni, milyen legyen a régi helyére kerülő új ablak.

A műanyag nyílászárókban teljesen megbízhat, hiszen csakis jól járhat velük. Ma már akár fautánzatú műanyag ablakokat is vásárolhat és beépíttethet, amelyek a megszólalásig hasonlítanak a fa nyílászárókra, azzal a különbséggel, hogy kevesebb velük a gond.

A műanyag nyílászárók minden elvárásnak megfelelnek, amit támasztanak feléjük. Ide tartozik a tökéletes hőszigetelő képesség, vagyis a meleg bent marad, a hideg pedig kint. A kifogástalan zajszigetelés, tehát az utcai zajok szűrése is, ezen felül megfizethető az áruk és ráadásul még újra is hasznosíthatóak.

Keressen minket bizalommal ablakcsere ügyében, és cserélje le régi nyílászáróit korszerű, új ablakokra!

 

Tudnivalók az ablakcseréről

Tudnivalók az ablakcserérőlA nyár kiváló alkalom arra, hogy az elöregedett, nem megfelelően záródó ablakokat kicseréljük, ami minden szempontból előnnyel jár!

Amikor ablakcseréről van szó, költséghatékonyság szempontjából elsőként felmerül az ablaküvegek felújítása, ami ugyan sokat javíthat a régi ablakok hatékonyságán, de a párásodásra, huzat megszüntetésére nem megoldás, ezért előnyösebb, ha a komplett ablakcsere mellett döntünk! Ha a régi ablakok rossz hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeztek, biztosak lehetünk abban, hogy ablakcserével ez a probléma megoldódik. A korszerű ablakok gyártásánál már energiatakarékossági szempontokat is figyelembe vesznek, ennek köszönhetően a fűtés és hűtés esetén is jelentős mértékben csökkenthetjük otthonunk energiafogyasztását!

Az ablakcserét csakis szakemberekre bízzuk, mert ha nem vagyunk jártasak a munkálatokkal járó folyamatokkal kapcsolatban, komolyabb kárt is okozhatunk azzal, ha nem megfelelően illesztjük be az ablakot!

Vágjon bele az ablakcserébe még a nyári hónapokban, és bátran keressen fel minket!

 

 

 Kattintson ide, és részletesen olvashat a penészmentesítésről, szellőzéstechnikáról.

 

Kattintson ide, és a hgyományos ablakgyártásról olvashat!
Kattintson ide és részletesen olvashat a modern fa ablakokról!
Kattintson ide és részletesen olvashat a műanyag ablakokról!
Kattintson ide és részletesen olvashat a tetősík ablakokról!
Szűrés
Típus:
Gyártó:
Alapanyag:

Actual Hybrid

Az Actual Hybrid egy 85 mm-es beépítési mélységgel rendelkező, masszív, mégis modern megjelenésű PVC profil.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 85 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=0,63-1,2
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete vagy szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Cubic Hybrid ALU borítással

Az Actual Cubic Hybrid nagyszerű megoldás a passzív házak kivitelezése esetén is. Redkívüli, 111 mm-es beépítési mélység, tömör fa anyag, kívül ALU borítással.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Fa-alumínium kombináció
Beépítési mélység 111
Profilfelépítés: kamrák száma Tömör fa
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Tömör fa
Hőszigetelési érték U= 0,68-0,86
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Belül lazúr, kívül Ral színskála alapján
Szín festhető 0
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Actual Icon 3 Hybrid

Az Actual Icon 3 Hybrid ablak acélmerevítéssel van ellátva, így biztosítja a stabilitást.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=0,7-0,86
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Síkban futó
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete vagy fehér
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Icon 3 Hybrid ALU borítással

Az Actual Icon 3 Hybrid ablak a különleges dizájnt rendkívül jó hőszigeteléssel párosítja.
Akár 3 rétegű üvegezéssel is kérhető.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 70
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 0,7-0,86
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Síkban futó
Élek Szögletes
Szín anyagában Belül fehér, kívül RAL színű
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete-szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Actual Luxtex

Az Actual Luxtec ablak eltolt síkú, szögletes élű ablak mely modern megjelenést biztosít. 3 soros gumitömítése pedig fokozza a hőszigetelést.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 85 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,1
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
1
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete vagy szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly suly
Ár arány ar_arany

Actual Luxtec ALU borítással

Az Actual Luxtec szögletes éleivel és a kívül található ALU borítással modern megjelenést kölcsönöz a profil számára.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 85
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 1,1
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionlis)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Belül fehér, kívül Ral
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Szürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Actual Mátrix 3 ALU borítással

Az Actual Mátrix 3 Ral színminta alapján bármiylen színben választható. Élei szögletesek, megjelenése pedig eltolt síkú.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 85
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 0,73-0,9
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Belül fehér, kívül RAL színű
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány 0

Actual Mátrix 3 Hybrid

Az Actual Mátrix 3 Hybrid rendkívüli, akár 0,7 w/m2K hőszigeteleési értékkel rendelkezik. Ebben szerepet játszik a 3 rétegű üvegezés is.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 85 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=0,69-0,86
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
1
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Mátrix 3 Hybrid ALU borítással

Az Actual Mátrix 3 Hybrid profil elegáns formája köszönhető az ALU borításnak, az eltolt síkú megjelenésnek és a szögletes éleknek.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 85
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 0,69-0,86
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Belül fehér, kívül RAL színű
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Gealan S7000

A Gealan S7000 profil, 74 mm-es beépítési mélységével és öt kamrájával optimalizálja a hőszigetelést.

Részletek
Profil gyártója Gealan - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 74
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 1,2
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Gealan S8000 iq 6 kamrás lekerekített éllel

A Gealan S8000 iq eltolt síkú, lekerekített élű, RAL vagy RENOITE színminta alapján rendelhető, modern dizájnú ablak.

Részletek
Profil gyártója Gealan - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 74
Profilfelépítés: kamrák száma 6
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Gealan S8000 iq 6 kamrás szögletes éllel

A Gealan S8000 iq profilban taláható acélmerevítés biztosítja a stabilitást.

Részletek
Profil gyártója Gealan - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 74
Profilfelépítés: kamrák száma 6
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 1,2
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Gealan S8000 iq 7 kamrás lekerekített éllel

A Gealan S8000 iq 7 kamrájával és 74 mm-es beépítési mélységével biztosítja az 1,0 W/m2K hűszigetelési értéket.

Részletek
Profil gyártója Gealan - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 74
Profilfelépítés: kamrák száma 7
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés U= 1,2
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eoltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Gealan S8000 iq 7 kamrás szögletes éllel

A Gealan S8000 iq eltolt síkú, szögletes élű, bármiylen színben rendelhető. Acélmerevítésének köszönhetően, masszív ablakot kapunk.

Részletek
Profil gyártója Gealan - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 74
Profilfelépítés: kamrák száma 7
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

KBE 88

A KBE 88 erős, vastag és masszív profil. Ez abból is látszik, hogy 88 mm-es beépítési mélységgel és 6 légkamrával rendelkezik.

Részletek
Profil gyártója KBE - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 88 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 6 kamra
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Sarkos
Szín anyagában Fehér, aranytölgy, dió, mahagóni. További
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

KBE 88 ALU borítással

A KBE 88, mint a nevében is benne van, 88 m-es beépítési mélységgel rendelkezik, mely biztosítja az igen kiválló hőszigetelési értéket. Ha ehhez hozzáadjuka 3 réteű üvegezést, akkor 1,0 W/m2K értéket kapunk.

Részletek
Profil gyártója KBE - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 88
Profilfelépítés: kamrák száma 6
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés 0-
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek Sarkos
Szín anyagában Fehér, vagy Ral színminta alapján
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete vagy szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány 0

KBE Comfort lekerekített éllel

A KBE Comfort kapható szögletes vagy lekerekített éllel is. Eltolt síkú megjelenés.

Részletek
Profil gyártója KBE - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér, aranytölgy, dió, mahagóni. További színek színminta szerint
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

KBE Comfort lekerekített éllel ALU borítással

A KBE Comfort Line eltolt síkú, lekerekített élű, több féle színben választható, masszív, mégis stílusos profil.

Részletek
Profil gyártója KBE - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 70
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték K=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Szürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány 0

KBE Comfort szögletes éllel

A KBE Comfort egy 70 mm-es, 5 kamrás, akár alumínium tátétlemezzel is kérhető PVC profil.

Részletek
Profil gyártója KBE - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér, aranytölgy, dió, mhagóni. További színek színminta szerint
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

KBE Comfort szögletes éllel ALU borítással

A KBE Comfort Line ALU borítása védelmet nyújt a környezetei hatásokkal szemben. Szürke vagy fekete tömítőszalaggal rendelhető.

Részletek
Profil gyártója KBE - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 70
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér vagy Ral színminta alapján, bármilyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Szürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

KBE Modern lekerekített éllel

A KBE Modern lekerekített éllel és eltolt síkú megjelenéssel is a piacra került. A keretprofil és a szárnyprofil megerősített vasalata kitűnő stabilitást nyújt.

Részletek
Profil gyártója KBE - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 1,2
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér vagy Ral színminta alapján, bármilyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Fekete vagy szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

KBE Modern szögletes éllel

A KBE Modern szögletes éllel és eltolt síkú megjelenéssel készül. Erős PVC ablak, mely RAL színminta alapján, bármilyen színben rendelhető.

Részletek
Profil gyártója KBE - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U= 1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér vagy Ral színminta alapján, bármilyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Fekete vagy szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Rehau Brillant

A Rehau Brilant ablak fehér alapszínű, de RAL illetve RENOLITE színminta alapján bármiylen színekben választható.

Részletek
Profil gyártója Rehau - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,3
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Rehau Brilant ALU borítással

A Rehau Brillant 70 mm-es beépítési mélységű, ALU borítással ellátott PVC profil, mely belül Acél merevítéssel rendelkezik.

Részletek
Profil gyártója Rehau - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 70
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,3
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Tokkal azonos
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Szürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány 0

Rehau Euro Design 70

A Rehau Euro Design 70 profil WK2-es betőrésvédelmi fokozattal rendelkezik. 70 mm-es a beépítési mélysége, melyhez 5 légkamrás rendszer párosul.

Részletek
Profil gyártója Rehau - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,3
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Rehau Euro Design 70 ALU borítással

A Rehau Euro Design 70 tokkal azonossíkban záródik, szögletes éllel ellátott, anyagában fehér profil. RAL és RENOLITE színminta alapján bármiylen színben rendelhető.

Részletek
Profil gyártója Rehau - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 70
Profilfelépítés: kamrák száma 5
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,3
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Tokkal azonos
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Szürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány 0

Rehau Euro-Design 86

A Rehau Euro Design 86 profil az acélmerevítésnek köszönhetően rendkívül stabil. A 3 rétegű üvegezés fokozza a hőszigetelési értéket.

Részletek
Profil gyártója Rehau - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 86
Profilfelépítés: kamrák száma 6
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,1
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány 0

Rehau Geneo

A Rehau Geneo 86 m-es beépítési mélységű és 6 kamrával ellátott ablak. Rendelhető szürke vagy fekete tömítőszalaggal.

Részletek
Profil gyártója Rehau - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 86 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 6 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=0,8
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK1 vagy WK2 (opcionális)
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Rehau Geneo ALU borítással

A Rehau Geneo műanyag ablak, ALU borítással. 86 mm-es beépítési mélységű. Fekete vagy szürke tömítőszalaggal rendelhető.

Részletek
Profil gyártója Rehau - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 86
Profilfelépítés: kamrák száma 6
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=0,8
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
0
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Szögeletes
Szín anyagában Fehér vagy Ral színminta alapján, bármilyen
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Fekete vagy szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány 0

Schüco AWS 60 HI

A Schüco AWS 60 HI alumínium anyagú, 60 mm-es beépítési mélységű, tokkal azonos skíban záródó, szögletes élű profil.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Alumínium
Beépítési mélység 60 mm
Profilfelépítés: kamrák száma nincsen
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés nincsen külön merevítés
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Tokkal azonos síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Szürke
Szín festhető 0
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco AWS 75 SI

A Schüco AWS 75 SI egy habbetétes ALU profil. A benne lévő habbetét fokozza a stabilitást és növeli a hőszigetelési értéket.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Alumínium
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma nincsen
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Habbetét
Hőszigetelési érték U=0,9-1,6
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Tokkal azonos síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Szürke
Szín festhető 0
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco AWS 105 CC.HI

A Schüco AWS 105 CC.HI egy 105 mm-es mbeépítési mélységű, habbetétes, tokkal azonos síkban záródó ALU profil.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Alumínium
Beépítési mélység 105 mm
Profilfelépítés: kamrák száma nincsen
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Habbetétes
Hőszigetelési érték U=1,6
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés 48 dB
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Tokkal azonos síkú
Élek Szögletes
Szín anyagában Szürke
Szín festhető 0
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine Szürke
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco Corona CT 70 AS

A Schüco Corona CT 70 AS egy PVC profil, mely akár ALU borítással is kérhető.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Íves
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco Corona CT 70 AS ALU borítással

A Schüco corona CT 70 MD egy PVC anaygú profil mely ALU borítással is kérhető. A tömítőszalag lehet világosszürke vagy fekete.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 5 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Íves
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco Corona CT 70 MD

A Schüco Corona CT 70 MD 70 mm-es beépítési mélységű és 6 légkamrás PVC profil.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 6 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Íves
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete0
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco Corona CT 70 MD ALU borítással

A Schüco Corona CT 70 MD ALU borítással is rendelhető PVC profil, mely fehér alapszínnel rendelhető, de természetesen lehetőség van RAL vagy Renolite színskála alapján más színre is.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 70 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 6 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=1,0
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 2
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Íves
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco Corona SI 82

A Schüco Corona SI 82 egy eltolt síkú, íves profil, mely több féle színben rendelhető.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 82 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 7 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=0,95
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Íves
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco Corona SI 82 ALU borítással

A Schüco Corona SI 82 ALU borítással is rendelhetp, mely védi a profilt a különböző környezeti hatásokkal szemben.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 82 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 7 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél
Hőszigetelési érték U=0,95
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Íves
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco Corona SI 82 +

A Schüco Corona SI 82 + egy 8 kamrás profil, mely a 3 rétegű üvegezéssel és az ALU borítással és köszönhetően a profilon belül található habosított szigetelésnek, teljesíti a passzívház kategoria követeléseit!

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 82 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 8 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél éa habbetét
Hőszigetelési érték U=0,8
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Schüco Corona SI 82 + ALU borítással

A Schüco Corona SI 82 + opcionálisan választható ALU borításának köszönhetően tökéletesen ellenáll a környezeti hatásoknak.

Részletek
Profil gyártója Schüko - német
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység 82 mm
Profilfelépítés: kamrák száma 8 kamra
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés Acél és habbetét
Hőszigetelési érték U= 0,8
Beépíthető üvegrétegek száma 3
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma 3
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés Eltolt síkú
Élek Lekerekített
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 0
Tömítőszalag szine Világosszürke vagy fekete
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Külső tokos PVC redőny

A tok lindab lemezes és alumínium tokvéges, tengelycsapáson gördül, a kefés lefutó sín lehet műanyag és alumínium. A redőny rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. Kézileg működtethető, kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,3 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Színminta alapján bármiylen szín
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Külső tokos PVC redőny szúnyóghálóval kombinálva

A tok lindab lemezes és alumínium tokvéges, tengelycsapáson gördül, a kefés lefutó sín lehet műanyag és alumínium. A redőny rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető, kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,3 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség legatereszto_kepesseg
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában FEhér vagy színminta alapján bármilyen szín
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Külső tokos ALU redőny

Teljesen alumínium szerkezet, csapágyazott acéltengellyel, a redőnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumínium profil, poliuretán habbal kitöltve, ami hő és hangszigetelő. A redőnylécek a biztonságosabb működés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva (aritterezve). A lefutó sín kefézett alumínium. Rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve. Motoros mozgatásó is lehet.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,3 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér vagy a színminta alapján bármilyen szín
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Külső tokos ALU redőny szúnyoghálóval kombinálva

Teljesen alumínium szerkezet, csapágyazott acéltengellyel a redőnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumínium profil, poliuretán habbal kitöltve, ami hő- és hangszigetelő. A redőnylécek a biztonságosabb működés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva (arriterezve). A lefutósín kefézett alumínium. Rejtet ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. Motoros mozgatású is lehet.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,3 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában -
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Ráépíthető/Belső tokos PVC redőny

Előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, hogy a nyílászárókkal együtt rekül beépítésre. A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot a speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,3m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér vagy színminta alapján bármilyen szín
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Ráépíthető/Belső tokos PVC redőny szúnyoghálóval kombinálva

A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,3m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér vagy színminta alapján bármilyen szín
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly 0
Ár arány -0

Ráépíthető/Belső tokos ALU redőny

A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 380 mm-es falvastagságig is kiegészíthető.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,3 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér vagy színminta alapján bármilyen színben
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -

Ráépíthető/Belső tokos ALU redőny szúnyoghálóval kombinalva

Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. Műanyag és alumínium változatban is választható a lamella.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,3m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér vagy színminta alapján bármilyen színben
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -

Műanyag keretes FIX rovarháló

A fix szúnyogháló rendszer egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó, mindnen típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér, aranytölgy, dió, mahagóni vagy RAL színminta alapján bármilyen
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -

Alumínium keretes FIX és falcos szúnyogháló

Készüljön akár PVC vagy ALU profilból, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér, aranytölgy, dió, mahagóni vagy RAL színminta alapján bármilyen
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -

Alumínium keretes zsanéros szúnyogháló ajtó

A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a Fix szúnyoghálók praktikumát és a Mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenését.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,7 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér, aranytölgy, dió, mahagóni vagy Ral színminta alapján bármilyen színben
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -

Függőleges mozgatású mobil rovarháló

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokrendszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést biztosít a rovarok elle.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,1 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér, aranytölgy, dió, mahagóni vagy RAL színminta alapján bármilyen színben
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -

Vízszintes mozgatású mobil szúnyogháló

Kényelmes mozgatás, helytakarékos megoldás. Exklúzív megjelenés és praktikum.

Részletek
Profil gyártója Peta-Roló - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység min. 1,7 m2
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér, aranytölgy, dió, mahagóni vagy RAL színminta alapján bármilyen színben
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine tomitoszalag_szine
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -

Kamrás, keményített PVC ablakkönyöklő

A kamrás, keményített PVC ablakkönyöklőket kifejzetten beltérre javaljuk. Fehér, fehér fóliázott, aranytölgy, bükk illetve márvány színekben rendelhető.
Pontos méretek miatt érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Finesa - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység 100 mm - 400 mm
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 1
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány n.a

Deeplas habosított ablakpárkányok és könyöklők

A deeplas habosított ablalpárkány és könyöklő kül- és beltérre egyaránt helyezhető, erős, kiválló minőségű párkány. Kizárólag fehér színben kapható. Méretek miatt érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Finesa - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység 150 mm - 400 mm
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
1
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány n.a

Alumínium extrudált (préselt) ablakpárkányok

Az extrudált ALU párkány masszív, tartós anyag, meg elenáll a környezeti hatásoknak. Méretek miatt érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Finesa - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység 50 mm - 360 mm
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil 1
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
1
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) 1
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány n.a

Gava plast ajtóbetétek műanyag és alumínium profilrendszerekhez

A Gava 001-es panel egy erős, tartós fehér alapszínű PVC panel. További mintákat illetően érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Gava Plast - szlovák
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység 24 mm - 44 mm
Profilfelépítés: kamrák száma kamrak_sza
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés xps,xps+acéllemez,IZOFIX, IZOFIX+acéllemez
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 2
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság W1 vagy WK2
Tömítési felületek száma tomitesi_f
Légáteresztő képesség legatereszto_kepesseg
Csapóeső ellenállás csapoeso_ellenallas
Szélterhelés szelterheles
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés megjelenes
Élek elek
Szín anyagában Fehér
Szín festhető nem
Szín laminálható nem
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine tomitoszalag_szine
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály hanggatlas
Súly suly
Ár arány ar_arany

Gava HPL ajtóbetétek műanyag és alumínium profilrendszerekhez

A Gava HPL - gyanta alapú ajtópanel lap. ezek az ajtólapok erősebbek, stabilabbak és széles színválasztékban kaphatók.

Részletek
Profil gyártója Gava Plast - szlovák
Profil anyaga HPL
Beépítési mélység 24 mm - 44 mm
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés XPS, XPS + acéllemez
Hőszigetelési érték 0,71-1,26
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság n.a
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 1
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez 1
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Moon

A Actual Moon kültéri ajtó család fa és üveg kombinációja, mely elegáns, mégis modern. További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Fa
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma Tömör fa
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Tömör fa
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér vagy Ral színminta alapján, bármilyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Classic Athene

A Actual Classic Athene PVC profil, magas betörés elleni védelemmel és hőszígetelési értékkel. További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma n.a
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés n.a
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Üvegminták Gava bejárati ajtókhoz

Ízlése szerint választhat az alábbi üvegminták közzül.

Részletek
Profil gyártója Gava Plast - szlovák
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység -
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség legatereszto_kepesseg
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában -
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -

Actual Classic Dyonysos

Az Actual Classic Dionysos bejárati ajtók tömör fából készülnek, így biztosítva a remek hőszigetelést, és a természet közelségének érzését. További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Fa
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma n.a
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés n.a
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Barna vagy RENOLITE színminta alaján bármilyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) 0
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Classic Midas

Az Actual Classic Midas bejárati ajtó tömör fa, mely természet közeli érzést biztosít, modern forma világgal. További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Fa
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma n.a
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Tömör fa
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér vagy RENOLITE színminta alapján bármlyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Classic Naxos

Az Actual Classic Naxos igazodik a mai minimal dizájn elvásársaihoz. Mind emelette rendíkül erős, masszív ajtó.
További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag-alumínium kombináció
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma n.a
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés n.a
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Classic Olympos

Az Actual Classic Olympos bejárati ajtó PVC anyagú. Strapabíró, erős, mégis elegáns.
További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma n.a
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés n.a
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Colani

Az Actual Colani kültéri ajtók alumíniumból készülnek. Tartósak, masszívak, és modernek.
További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Alumínium
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma n.a
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés n.a
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér vagy Ral színminta alapján, bármilyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Cubic

Az Actual Cubic bejárati ajtók fa és alumínium kombinációjával készülnek. További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Fa-alumínium kombináció
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma Fa és ALU
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés Tömör fa és ALU
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér vagy Ral színminta alapján, bármilyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Streetline

Az Actual Streetline család fa, ALU és PVC kombinációja. Masszív, mégis elegán, és modern megjelenést kölcsönöz. További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Fa-alumínium-műanyag kombináció
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma n.a
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés n.a
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér vagy Ral színminta alapján, bármilyen
Szín festhető 1
Szín laminálható 1
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Actual Classic Cronos

Az Actual Classic Cronos bejárati ajtó PVC anyagból készül. LEtisztult, elegáns formát képvisel. További ajtó minták miatt, érdeklődjön munkatársunknál.

Részletek
Profil gyártója Actual - osztrák
Profil anyaga Műanyag
Beépítési mélység n.a
Profilfelépítés: kamrák száma n.a
Speciális ajtóprofil 0
Merevítés n.a
Hőszigetelési érték n.a
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés n.a
Betöréssel szembeni ellenállóság WK2
Tömítési felületek száma n.a
Légáteresztő képesség n.a
Csapóeső ellenállás n.a
Szélterhelés n.a
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés n.a
Élek n.a
Szín anyagában Fehér
Szín festhető 0
Szín laminálható 0
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine n.a
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly n.a
Ár arány n.a

Kopogtatók Gava bejárati ajtókhoz

Különboző formavilágú kopogtatók, réz anyagból. Elegáns megjelenést kölcsönöznek az ajtóknak.

Részletek
Profil gyártója Finesa - magyar
Profil anyaga Egyéb
Beépítési mélység -
Profilfelépítés: kamrák száma -
Speciális ajtóprofil specialis_
Merevítés -
Hőszigetelési érték -
Beépíthető üvegrétegek száma 0
Hangszigetelés -
Betöréssel szembeni ellenállóság -
Tömítési felületek száma -
Légáteresztő képesség -
Csapóeső ellenállás -
Szélterhelés -
Párakicsapódás-mentes
sarokmegoldás
parakicsap
Megjelenés -
Élek -
Szín anyagában -
Szín festhető szin_feste
Szín laminálható szin_lamin
Alumínium rátétlemez aluminium_
Tömítőszalag szine -
Környezetbarát (újrahasznosítható) kornyezetb
Hanggátlási osztály 0
Súly -
Ár arány -