Kapcsolódó tartalom: Munkamódszer zuhanyajtó

Zuhanyajtó

Miben rejlik a PANNÓNIA magyar zuhanyajtók egyedülállósága?

Egyedi méretek, egyedi forma. Egyedi megrendelések teljesítése során tapasztaltuk, hogy új vásárlói igények merültek fel egy olyan zuhanykabin típusra, amely sorozatgyártásban képes megvalósítani az egyedi megjelenést, a különleges méreteket és arányokat. Mivel a piacon található szabvány zuhanyajtók választékában nem minden esetben találhatunk a fürdőszobánkhoz igazodó terméket, egyedi megoldásokat kell találnunk. Ám egyetlen egyedi termék legyártása jóval költségesebb, mint a nagytételben, sorozatban gyártott terméké. Ezért olyan zuhanyajtókat terveztünk, amelyek eleget tesznek ezen igényeknek, mivel sorozatgyártásban készülnek, de mégis egyedi paraméterekkel rendelkeznek.

A zuhanyajtók alkatrészeit, leggyakrabban használt üvegméreteit folyamatosan raktárkészleten tartjuk. Ezekből a zuhanyajtó alkatrészekből kérésüknek megfelelő méretű és bármilyen nyílásmegoldású zuhanyajtót felár nélkül állítunk össze. Termékeinket megvásárolhatja több mint 300 partnerüzletünkben vagy közvetlenül tőlünk.

Az egyetlen magyar vállalkozás vagyunk, aki zuhanyajtókat kereskedelmi tételekben és kereskedelmi igények szerint is gyárt.

A korszerű zuhanyajtók praktikuma

Felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy az életünk minden területén a praktikus megoldásokat keressük. A zuhanyzó is egy ilyen lehetőség, amely, kialakításának köszönhetően, számos értékes percet tud megtakarítani mindennapjaink során.

A megnövekedett vásárlói igényeknek megfelelően a zuhanyzók esztétikai megjelenése is sokat változott az elmúlt években, így már zuhanyajtó gyártására is van lehetőség.

Gyakori jelenség, hogy egy zuhanyzónak kialakított helyiségben rendkívül nehéz megtalálni - a szabványméretek között - az ideális méretet, ám az egyedi zuhanyajtóknak köszönhetően praktikus megoldást tudunk kínálni erre a problémára.
Az üvegből készült, egyedi gyártású zuhanyajtó tervezése során Ön döntheti el, hogy milyen legyen annak színe, vastagsága, továbbá különféle dekorációkat is választhat rá, igényeinek megfelelően.

Ha Ön is az egyedi zuhanyajtó mellett döntene, és szeretné felújítani fürdőszobáját, keressen fel minket. Ha bizonytalan, segítünk a döntésében!

Hasznos tanácsok: A zuhany üvegfal tisztítása

Csillogó zuhany üvegfalat szeretne látni nap, mint nap fürdőszobájában? Néhány jól bevált praktikával ez megvalósulhat!

A fürdőszoba alapos, gondos tisztítása nem csak higiéniai, de esztétikai szempontból is fontos. A rendszeres takarítással elkerülhetőek a makacs szennyeződések, a vízkő és az esetleges elszíneződések. A zuhany üvegfalat minden nap víz éri, így jól alkalmazott takarítási technikákkal ragyogni fog fürdőszobája.

Minél keményebb a víz, annál inkább szükségszerű sűrűbben végezni a tisztítást, bizonyos esetekben hetente, valahol elég havonta. Az erre kifejlesztett, speciális tisztítószerek használata egyszerű, rá kell spriccelni a felületre, majd néhány perc után leöblíteni. Ez egy bevonatot képez az üvegfal felületén, így a makacs szennyeződések nehezebben tapadnak meg. Emellett ajánlott minden használat után gondosan leöblíti a zuhany üvegfalat és egy kézi gumilapát segítségével letörli a cseppeket, rendszeresen szellőzteti a fürdőszoba helyiséget.

Ha korszerű és elegáns zuhany üvegfalat szeretne otthonába, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Egyedi zuhanyajtó: Ön megálmodja, mi elkészítjük!

egyedi zuhanyajtóAmikor valaki építkezik, vagy felújítja a lakását, fontos, hogy minden helyiség úgy kerüljön kialakításra, ahogy az használói számára tetszetős és kényelmes. Az, hogy otthon hogy érezzük magunkat, befolyásolja a mindennapokat, hatással van az általános közérzetünkre, a munkahelyi teljesítményünkre és a magánéletben való viselkedésünkre is. Fontos, hogy megfelelően ki tudjuk magunkat pihenni és a nap végén örömmel térjünk haza. Ehhez az kell, hogy a fürdőszoba, mint a legelső és a legutolsó használt helyiség, maximálisan a saját ízlésünket tükrözze. Ez sokszor csak személyre szabott zuhanyfülkével, illetve egyedi zuhanyajtóval lehetséges.

Ha egyedi zuhanyajtó mellett dönt, nem kell megelégednie a boltok véges kínálatával. Ha nem szeretné, hogy átlátható legyen, kérhet rá mintát vagy választhat matt verziót is. Az egyedi zuhanyajtó könnyedén illeszthető a fürdőszoba stílusához, sok helyen jól mutat például a csíkos vagy kockás minta. Természetesen, ha valamilyen geometriai formát szeretne, érdemes odafigyelnie rá, hogy harmóniában legyen a helyiség többi elemének mintájával.

Ha a fürdőszoba speciális méretű vagy elrendezésű, szinte biztos, hogy egyedi zuhanyajtóra lesz szükség. Amennyiben a helyiség kicsi, érdemes lehet elgondolkozni a tolóajtó választásán is, hiszen ezzel nagyon sok helyet spórolhat. Az ajtó nyitásiránya is megszabható, még praktikusabbá téve a használatot.

Az egyedi zuhanyajtókat minden esetben strapabíró anyagból készítjük, nem kell félni meghibásodástól vagy töréstől. A tisztítás egyszerű, egy puha törlőronggyal és egy kis ablaktisztítóval könnyen csillogóvá varázsolható az ajtó. Bizonyos időközönként célszerű vízkőoldó szerrel lekezelni.

Egyedi zuhanyajtót szeretne? A legjobb, ha felkeres minket! Tapasztalt munkatársaink szívesen segítenek mindenben, ránk akkor is számíthat, ha konkrét elképzelése van, de bátran kérje tanácsainkat akkor is, ha még nincs ötlete, vagy nem biztos benne, hogy mi valósítható meg. Kérje ajánlatunkat egyedi zuhanyajtó készítéséhez, és adja le rendelését mielőbb!

 

Zuhanyajtóból is harmonika!

Zuhanyajtóból is harmonika!A zuhanyajtókra manapság sokféle lehetőséget kínálnak a gyártók. Az igényeknek és lehetőségeknek megfelelően választhatunk egy vagy akár négy részes zuhanyajtót is. Egyszerű vagy harmónika megoldású is kerülhet a zuhanykabinra.

A harmonika ajtó elsőre talán szokatlannak tűnhet a fürdőszobába, különösen a zuhanykabinra szerelve, de ennek is megvannak a maga pozitívumai. A harmonika ajtó egyik nagy erőssége a helytakarékos volta. Ha a zuhanykabin szélesebb, több személyes modell, akkor a hagyományos ajtó nem kompatibilis hozzá. A tolóajtón kívül a harmonika ajtó lehet az, ami lefedi a nagyobb szélességet, anélkül, hogy nyitásnál és csukásnál útban lenne. Ennek megfelelően sokkal biztonságosabb is, nem kell kerülgetni, nekimenni, csak fogni és összecsukni, szétnyitni.

A fürdőszobában használatos zuhanyajtók közül a harmonika kivitelezésű praktikus, látványos, esztétikus és biztonságos megoldás, amit tisztán tartani is egyszerű.

Keressen minket és válasszon zuhanyajtóink közül!

 

Egyedi zuhanyajtók – tökéletes megjelenés

Egyedi zuhanyajtók – tökéletes megjelenésAzok, akik úgy döntenek, hogy az egyedi zuhanyajtók mellett teszik le a voksukat, amellett, hogy személyre szabott méretet kaphatnak ezáltal, még a megjelenést is kedvük szerint variálhatják. Ez miért jó? Mert a fürdőszobában is érdemes odafigyelni a látványvilágra ahhoz, hogy kellemes legyen a helyiségben töltött idő!

A zuhanyajtók tekintetében, ha az egyedi megoldás mellett döntünk, akkor módunk van arra, hogy bizonyos lehetőségeken belül kiválasszuk az üveg típusát, a színét, esetleges mintázatát. Érdemes olyan zuhanyajtót választani, ami harmonizál a fürdőszoba berendezésével és méretével. Például, egy szűk helyiségben nem feltétlenül jó ötlet matt zuhanyajtókat beszerelni, hiszen mivel nem átlátszó, még kisebbé teszi optikailag a teret, viszont egy nagyméretű fürdőszobában éppen ezért lehet tökéletes megoldás, és adhat lehetőséget a tér funkcióinak látványos elválasztására.

Ön is a legjobb döntést szeretné meghozni a zuhanyajtók kapcsán? Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal, és mi a segítségére leszünk!

 

Zuhanyajtók minden igényre!

Zuhanyajtók minden igényre!Zuhanyajtóból sokféle létezik, standard éppen úgy, mint egyedi, és mindegyikből tudunk minőségit és kevésbé megbízhatót vásárolni. Természetesen érdemes az előbbi mellett dönteni, ha nem szeretnénk azzal szembesülni, hogy pár év elteltével már megint zuhanyajtó vásárlására kell költeni a pénzünket.

Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson színvonalas termékeink közül! Vásároljon olyan zuhanyajtót, amire csak egyszer kell költenie! Ez a lehetőség jól jön akkor, ha éppen építkezik, átépíti, vagy felújítja a fürdőszobáját, de akkor is, ha csak a kádat szeretné zuhanykabinra cserélni.

Zuhanyajtóink között Pannónia márka termékeit találja, amiket azoknak ajánlunk, akik az egyszerű, letisztult kinézetet kedvelik. A Pannónia méretben változatos, megbízható zuhanyajtói egy vagy két ajtós változatban készülnek, de ha ez nem fedi az Ön igényeit, akkor is választhat egyedi zuhanyajtóink közül, és rendelhet olyat, ami kifejezetten az Ön zuhanykabinjára illik.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és vásároljon webáruházunkból megbízható zuhanyajtókat!

Egyedi

      Legtöbb zuhanyajtót egyedi megrendelésre készítjük. Ennek számtalanszor az-az oka, hogy a kivitelezők nem tudták elkészíteni tervezett méretű falnyílást. Másik probléma, a fal ferdesége. Ilyen esetekben csak az egyedi gyártású zuhanyajtó jöhet számításba.

     Számottevő, de kevesebb azok száma, akik megjelenése, vagy az ajtó nyílásának szabadon választhatósága miatt döntenek az egyedileg gyártott zuhanyajtó mellett. Az egyedi gyártású zuhanyajtók esetén, szabadon választható az üveg színe, vastagsága és kívánság szerinti dekoráció helyezhető el rajta. E mellett a zsanérok és rögzítők megjelenése felületi bevonatának fajtája is szabadon választható az egyedi gyártású zuhanyajtók esetén.

Az alábbi zuhanyajtó piktogramok közül válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt, és rákattintva további információkat kap.

 

Pannónia