Zuhany beszerelés, kád javítás

Zuhanykabin beszerelés, javítás, szerviz

Fontosnak tartjuk, hogy a hosszú élettartam és a gondtalan használat érdekében a termékek beszerelését a lehető legmagasabb szintű szakmai tudással rendelkező szakemberek végezzék.

A megvalósíthatóság érdekében létrehoztuk központi szervizünket, valamint egy országos szervízhálózatot, mely önálló vállalkozásokból áll. Vezetői elküldték munkatársaikat az általunk tartott oktatásra, ahol elsajátították azokat az ismereteket, melyek speciálisan a RIKKER termékekre vonatkoznak, és a beszereléséhez szükségesek. Tanúsításként fényképes, sorszámozott igazolvánnyal rendelkeznek.

Munkájukat figyelemmel kísérjük, részükre rendszeres továbbképzéseket tartunk.

A szerviz munkájával kapcsolatos esetleges észrevételeiket, javaslataikat kérjük, jelezzék, +36/ 29-325-979 telefonszámon.

Kattintson ide a Szervízlista elolvasásához

Kattintson ide a Szervíz díjak elolvasásához

A javításokkal kapcsolatban a: 06 70-321-9084 számon érdeklődhet.

     

Zománcozott kád és zuhanytálca javítása

Zománcozott kádak, zuhanytálcák javítása, festése: A zománcozott fürdőkádak és zuhanytálcák felületét a háztartási vízkőoldó szerek némelyike károsítja. Az érdes kádban a fürdés nem kellemes élmény, és az ilyen felületet tisztántartani is nehéz. A fürdőkádba, vagy zuhanytálcába ejtett tárgyaktól felverődött zománc helyén fekete pöttyök keletkeznek, melyek látványa nem esztétikus. Makacs elszíneződések csúfítják a zománcot, melyet nem lehet semmilyen házi praktikával eltávolítani. Ilyenkor felmerül a csere, mint lehetőség, ami biztos, hogy tökéletes, de nem biztos, hogy az egyedüli megoldás. Javasoljuk helyette a zománcozott zuhanytálca, vagy zománcozott fürdőkádjavítást, mellyel megspórolható a csere többtízezer forintot elérő ára, nem beszélve a munkával járó kellemetlenségekről, felfordulásról.
A zománcozott kád, és zománcozott zuhanytálca széléről lepattogott zománcot vagy a kád illetve zuhanytálca belsejében lévő zománc kismértékű felverődéseket, javítófesték felvitelével tudjuk megszüntetni.

A felmaródott fürdőkád zománc felületét polírozással simává tehetjük. A felületén évek alatt keletkezett kopásokat, elszíneződéseket, a vízkőoldás által okozott érdességet a nem túl mély sérüléseket el tudjuk távolítani.

Zománcozott fürdőkád felújítása: A kisebb felületi karcolások, elszíneződések eltüntethetők polírozással. Kisseb felületű, de mélyebb sérülések, csak festési technológiával javíthatóak. 
Zománcozott zuhanytálca felújítása: A szélekről gyakran lepattan a zománc. A belejtett tárgyaktól a sérülések keletkeznek a közepén is. Ezeket a felületi hiányosságokat, csak festéssel lehet megszüntetni. Az elszíneződéseket a zománcozott zuhanytálcából is polírozással távolítjuk el.

 

Zománcozott zuhanytálca felújítása: A szélekről gyakran lepattan a zománc. A belejtett tárgyaktól a sérülések keletkeznek a közepén is. Ezeket a felületi hiányosságokat, csak festéssel lehet megszüntetni. Az elszíneződéseket a zománcozott zuhanytálcából is polírozással távolítjuk el.

 

A javítások módjáról költségéről telefonos egyeztetés után tudunk felvilágosítást adni.

A javításokkal kapcsolatban érdeklődjön a: 06 70-321-9084 számon.

Zuhanykabin, hidromasszázskabin javítása

Magyarországon a legtöbb településen a víz vagy kemény vagy lágy, de semmi képen sem optimális,a zuhanykabinok szempontjából.
A zuhanykabinok műanyag alkatrészei megsárgulnak, megkeményednek, eltöredeznek.
Az ajtók megereszkednek, fém alkatrészei kikopnak, nehezen vagy egyáltalán nem működnek. 
A sziloplaszt tömítések kiperegnek, begombásodnak, elvesztik tömítő képességüket.
A masszázskabinok csővezetéke elöregszik, és szivárogni kezd.

Ezek szakszerű javítását vállaljuk, hogy újra örömét lelje ezekben a tárgyakban, anélkül, hogy újat vásárolna helyettük.

Akryl kád és zuhanytálca javítása

Az akril felületű, zuhanytálcák fürdőkádak könnyen sérülnek. Lágy felületük karcolódik.
Vállaljuk a felpattogzott felület javítását, hiányzó darabok pótlását, és a karcolódott felületek polírozását.

Kilyukadt elrepedt részek javítását, kitört hiányzó darabok pótlását.

Üveg felületvédelem

Zuhanykabinok, tükrök, csempék felületén időről-időre felgyülemlik a szappanmaradék, és vízkő elegye. Ezek eltávolítása fáradságos feladat.

Hogy ne így legyen vállaljuk a felületek vízlepergető réteggel bevonását, már használatban lévő és új kabinokon egyaránt. A már használatban lévő felületeket szükség szerint letisztítjuk, és a bevonó anyaggal kezeljük.

A javításokkal kapcsolatban érdeklődjön a: 06 70-321-9084 számon.

 

Akril kádak javítása: amikor a súrolás már nem segít

Gyakran hallani, hogy „régen minden jobb volt”, és ez sajnos a kádak esetében igaz is. A hagyományos, acélból készült, zománcozott kádak a sokszori felújítást is kibírják, a felületük pedig ritkán és nehezen sérül; igaz, hogy akkor viszont igen látványosan. Az akril kádak javítása ezzel szemben sokkal gyakoribb, és házilag nem is megoldható, mégis sokan választják őket az áruk miatt, mivel egy zománcozott fürdőkád többszázezres tétel is lehet.

Nem csak az újépítésű ingatlanokban, de a felújítottaknál is találkozhatunk akril kádakkal. Ha legalább két-három éve használják őket, akkor már jól látható rajtuk a kopás: a felület – különösen a kád fenekén – matt, karcos, és helyenként, ahol teljesen lekopott a bevonat, már látszik a kád szürkés anyaga is. Mivel az akril a zománchoz, illetve az acélhoz képest puha, ezért rendkívül gyorsan amortizálódik, könnyen reped, felpattogzik, így az a pénz, amit a megvásárlásakor megspóroltunk, könnyedén elmegy a néhány évente esedékes javításokra. Az akril kád javítása ugyan nem drága, de a bosszúság, amit okoz, pont elég ahhoz, hogy visszasírjuk a régi típusú, zománcozott acélkádakat.

Viszont öröm az ürömben, hogy egy akril kád javítása az újrazománcozáshoz képest szinte pillanatok alatt megvan, nem igényel bontási munkálatokat, ráadásul olcsóbb is. Ha hozzánk fordul, akkor időpont egyeztetése után kollégáink felmérik a sérülések mértékét, árajánlatot adnak, majd maximum néhány órán belül el is készülnek az akril kád javításával, de ugyanez elmondható egy akril zuhanytálca esetében is. Ezek után a kád újabb évekig tökéletes állapotban lesz, és elfeledteti a bosszúságot, amit elhasznált kinézetével okozott.

Keressen bennünket bizalommal, ha szüksége lenne az akril kádjának javítására, hiszen cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Ha kérdése lenne a javítás folyamatáról, vagy időpontot szeretne velünk egyeztetni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Zuhanykabin szerelést is vállalunk!

Zuhanykabin szerelést is vállalunk!A zuhanykabin nem jelent egy életre szóló befektetést, hiszen egy olyan fürdőszobai berendezésről van szó, ami az idő múlásával elhasználódik. A zuhanykabin többféleképpen is képes megadni magát az idő vasfogának. Az anyaga kopni, repedezni kezd, sőt, az is előfordulhat, hogy eltörik a kerete, megsérülnek az elemei. Ilyenkor nem árt, ha szakszerű segítség után nézünk!

Keressen minket bizalommal, mert nálunk nemcsak új zuhanykabinokat vásárolhat nagy választékban, de a zuhanykabin szerelésről is nagyon szívesen gondoskodunk. Megbízható csapattal, magasan képzett és gyakorlott szakemberekkel végezzük a zuhanykabin javítását. Amennyiben nálunk vásárolta zuhanykabinját, úgy mindenképp ajánlott hozzánk fordulnia, hiszen mi ismerjük a legjobban a megjavítandó terméket, és mi tudjuk a legpontosabban és a legkifogástalanabbul helyreállítani azt!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és amint lehet, megkezdjük a zuhanykabin szerelését Önnél is!

 

Felújítjuk, amit nem szeretne még kicserélni! Zuhanyjavítás profiktól!

Felújítjuk, amit nem szeretne még kicserélni! Zuhanyjavítás profiktól!A mindennapos használatnak kitett használati tárgyak és berendezések a leggondosabb karbantartás mellett is amortizálódnak. Csak idő kérdése, és a kád festékrétege elkezd lepattogzani, a zuhanytálcán megjelennek a csúnya, szürke csíkok, a zuhanykabin üvege bemattul, az alkatrészek elkopnak. A szaniterek nem csupán elhasználódnak, megcsúnyulnak, de a működésük sem lesz olyan már, mint újkorukban.

Ha ilyet tapasztal a saját fürdőszobájában, de még nem áll szándékában mindenből vadonatújat vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal zuhanyjavításért! Mielőtt mindent kidobna, érdemes szakembernek megmutatni, és kikérni a véleményét. A felújítással sok esetben komoly összegeket spórolhat, és még meg is őrizheti a már megszokott, jól ismert fürdőszoba-berendezéseit!

A zuhanyjavítás terén szerteágazó szolgáltatásokkal állunk megrendelőink  rendelkezésére: kád, zuhanyfülke, zuhanytálca, hidromasszázskabin és üvegfelületek javítását, felújítását is vállaljuk nagy tapasztalattal.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot zuhanyjavítással kapcsolatban!