Meleg-burkolás hajópadló

   

Hajópadló

  Klasszikus padlóburkolat, ami reneszánszát éli, a hagyományos stílusú épületekben. Szép felületet lehet készíteni belőle.

        A régi lerakások alkalmával, kátránypapírt tettek az aljzat és a padló közé, de az évek alatt ez már rég elporladt. Mivel legtödbször puha fenyőfa az anyaga, a párát könnyen felszívja az aljazból, és alul kitágul. Felső oldala a szobahőmérséklettől összeszárad. Ettől a két behatástól hosszirányba felpöndörödik a széle. A szélek felpördülése elérheti a keresztmetszet háromnegyedét. A végei a fal tövében általában elkorhadnak, sok esetben a fabogár vagy más kártevő is beleköltözik. Ez hosszú évek folyamata, de megállíthatatlan, és visszafordíthatatlan, ami csiszolással, lakkozással nem hozható helyre. Ezen csak a csere segít.

     A csere alkalmával újra kel építeni a páraszigetelést, modern technológiával, a lehető legjobb minőségben. Jó minőségű válogatott hajópadlóval burkolni, a felületet és csiszolás után lehetőleg vízbázisú lakkal kezelni. Ma már kaphatók keményfából, sőt egzotikus fából készült hajópadlók is. Ezek a magas minőségű hajópadlók vetekszenek a hagyományos parketta minőségével, megjelenésével.

 

Munkatársunk szívesen segít Önnek, hogy megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb Hajópadlót. Szívesen állunk rendelkezésre, a hajópadló beszerzésben és a lerakásban is.