Akció, börze

Új dizájn bevezetése elött, kiárusítjuk raktáron lévő zuhanykabin készletünket. 20 - 25 % kedvezménnyel!

Kattintson ide a listázott termékek megtekintéséhez!

Elegáns fürdőszobai testmérlegek aciós áron

Kattintson ide a Berlin testmérleg megtekintéséhez. 

Kattintson ide a Helsinki testmérleg megtekintéséhez

 

Új év, új zuhanykabin – Tekintse meg vonzó akcióinkat!

Új év, új zuhanykabin – Tekintse meg vonzó akcióinkat! A zuhanykabinok piaca folyamatosan dübörög, hiszen az egyik legpraktikusabb berendezésnek számítanak a háztartásokban. Most itt a vissza nem térő, kedvező lehetőség, hogy Önnek is legyen zuhanykabinja az otthonában, ehhez pedig csak választania kell akciós kínálatunkból!

Akciós zuhanykabinjaink rendkívül vonzó árakkal várják azokat a vásárlókat, akik szeretnék korábbi fürdőberendezésüket lecseréltetni, vagy a zuhanykabin beépíttetése mellett döntöttek és a minőség mellett a vételárat sem bíznák a véletlenre. Az akciós zuhanykabinok semmiben nem térnek el a normál vételárú termékek minőségétől, ugyanis cégünk azt szeretné elérni, hogy a magas színvonalú termékek megvásárlását ne befolyásolják az anyagiak.

Kezdje az új évet új zuhanykabinnal, ehhez pedig fedezze fel kedvező ajánlatainkat! Akciós zuhanykabinjaink választéka folyamatosan változik, ezért érdemes többször visszatérni hozzánk, hátha végre hozzájuthat álmai fürdőberendezéséhez!