Építőipari tanácsadás, tervezés, művezetés

 

   Tanácsadás:

zuhanyajtó     Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik nem járatosak az építőipari tervezésben kivitelezésben. Sok bizonytalanság van bennük, mind az anyagokkal, mind a kivitelezőkkel kapcsolatban. Célunk, hogy pártatlan tájékoztatást adjunk, minden hozzánk fordulónak. Nem célunk, hogy gyártókat, vagy kivitelezőket támogassuk, mi a megrendelő érdekeit képviseljük. Tájékoztatjuk a lehetőségekről, hogy az előnyök, a hátrányok és az árak ismeretében döntési helyzetbe kerüljön.

Kattintson ide a részletekért!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Tervezés:

Tervezés     Látványtervet készítünk Önnel egyeztetve, amelyben belsőépítész, lakberendező kollégánk 3D animáció segítségével mutatja be Önnek, leendő lakása helyiségeit. Így már a kezdetek kezdetén valóságszerűen láthatja hogyan fog kinézni, otthona, a munkák befejése után. Egyszerűbb a „papíron radírozni”, mint falat bontani, vagy a megvásárolt berendezési tárgyakat cserélni az üzletekben. Továbblépésként a kiviteli terveket is elkészítjük, mely az árajánlat alapja.

Kattintson ide a részletekért!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Művezetés:

Művezetés     A kivitelezésekhez mindig szükséges a szakmai felügyelet, és a szakiparok munkájának szervezése, bonyolítása. Szívesen vállaljuk ezeket a munkákat, független szakmai felügyeletet biztosítva.

                Szívesen vállaljuk a lakás, vagy fürdőszoba felújítás során, a

-          Műszaki ellenőr 

-          Építésvezető

-          Művezető

 feladatokat is.

Kattintson ide a részletekért!