Kapcsolódó tartalom: Munkamódszer kádparaván

Kádparaván

Kádparavánokat csak egyedi igények alapján készítünk a széles méret és formaigény miatt.

 

     Sokan használnak zuhanyfüggönyt a kád körül. Sajnos, a zuhanyfüggöny hamar elhasználódik, bekoszolódik ezért nem túl higiénikus és valljuk be nem igazán esztétikus. Legalábbis nem annyira, mint egy üvegből készült kádparaván. A Rikker kádparavánokon nincsenek nagy, fém keretek, csak a biztonsági üveg, vízszigetelő csíkokkal és rozsdamentes szerelvényekkel, zsanérokkal összeállítva. A kádparaván üvegeit kérheti színesben, mintásban, savmaratottban, vagy ezek kombinációjában. Könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.

     Kádparavánjaink fém szerelvényeit állandó raktárkészleten tartjuk. A 6, 8, 10 mm vastag biztonsági edzett üvegeket méretre gyártjuk, általában 2 hét gyártási idővel. Egyrészes, kétrészes, háromrészes, egy nyílószárnyas, tolóajtós és harmonika kádparaván is szerepel kínálatunkban.

     Az alábbi oldalakon összegyüjtöttem néhány már elkészült kádparavánról készült fotót a jobb szemléltetés érdekében. Amennyiben nem talál kedvére valót, vagy más elképzelse van, keressen bennünket, és mi segíteni fogunk. Bármilyen típusú is legyen az Ön kádja, Mi találunk megfelelő megoldást.

 

Kádparavánnal a praktikumért


Mindenki számára problémát jelent  a mindennapi tisztálkodás során a fürdőszoba padlójára  kifröccsenő víz. Kádparaván segítségével ez nem jelenthet gondot, ha egy gyors zuhanyzásra van csak ideje, akkor is megfelelő védelmet nyújt ez a korszerű megoldás.

A háromrészes kádparaván maximálisan óvja a helyiséget a víztől, ezért igen népszerű típus otthonokban és szálláshelyeken egyaránt.

A háromrészes kádparaván két fix üvegből és egy ajtóból áll, mindegyik fix rész biztonságosan rögzítve van. Az egyik üvegszárny a falhoz van rögzítve két darab megfogóval, a másik szárny pedig ehhez csatlakozik 90 fokban 2 db üvegrögzítő segítségével. A kádparaván üvegajtó része  fix üvegről nyílik, nem rugós zsanér rögzítésével.

Ez egy általános kivitelezés, ám egyedi igények is megvalósíthatóak a modern technikának köszönhetően. Cégünk szívesen fogadja elképzeléseit formában, méretben és akár szín összeállításban is. Profi szakembereink a legmerészebb álmait is megvalósítják!

Ha Ön is szeretne igazán profi, esztétikus és egyben praktikus kádparavánt, keressen fel minket bizalommal, és segítünk Önnek, hogy bátran élvezhesse a fürdés igazi élményét!

 

Exkluzív és praktikus: A kádparaván előnyei

A kádparaván praktikus és stílusos eszköze lehet fürdőszobánknak. Gátolja a kifröccsenő víz útját, ezzel óvva fürdőszobánk padlóját a tócsáktól, melyek akár testi épségünket is veszélyeztethetik. A kádparavánok továbbá diszkréciót kölcsönözhet az éppen fürdőzőnek. Egy olyan fürdőszobában, amit egy egész család használ, ez fontos szempont. Végül, de nem utolsó sorban, stílusos és exkluzív megjelenést ad fürdőszobánk összképének!

Szeretne Ön is egyedi kádparavánt vásárolni fürdőszobájába? Kizárólag minőségi és dekoratív fürdőszobai megoldásokkal tud megelégedni? Akkor megtalálta, amit keres! Kínálatunkban nyitható és fix kádparavánokat egyaránt talál, többféle kivitelben. A kádparavánt akár az Ön elképzelései alapján is kialakítjuk!

Ha szeretné egyedivé és különlegessé tenni fürdőszobáját, keressen fel minket! Megvalósítjuk ötleteit a lehető legjobb minőségben! Kádparavánjaink garantáltan elengedhetetlen és kedvelt darabjai lesznek fürdőszobájának!

 

Többet zuhanyozik kádjában mint fürdik? Vásároljon nálunk kárparavánt a kényelmesebb zuhanyzásért!

 

 

Kádparaván a téli átmelegítő fürdők kényelméért!

 

Kádparaván a téli átmelegítő fürdők kényelméért!A huzamosabb ideig tartó hűvös idő mindannyiunk hőérzetét megviseli. A munkából hazafelé jövet, ha egy-egy járműn nem működik megfelelően a fűtés, akkor szinte átfagyva érkezünk haza. Arról nem is beszélve, hogy ha viszont egy túlfűtött járműből lépünk ki az utcára, szintén nagyon hamar fázni kezdünk.

 

Minden nap jó befejezése és az igazi kikapcsolódást szolgáló tevékenysége egy meleg fürdő. Könnyen szabályozhatjuk, hogy a víz milyen hőmérsékletű legyen, hallgathatunk közben zenét, olvashatunk. A vízbe különböző olajakat csepegtethetünk az igazi wellness élmény eléréséért.

 

Ha zavartalanul szeretné élvezni fürdőjét, mindenképpen ajánlatos kádparavánt beszereznie. Használatával nem kell tartania attól, hogy a fürdőszoba padlója vizes, és ezáltal balesetveszélyes lesz. Kisgyermekek fürdetése közben is gyakran előfordul, hogy több víz kerül a kádon kívülre, mint amennyi bent marad, ám a kádparaván ezt is megakadályozza.

 

Nézzen szét kínálatunkban, és rendeljen még ma kádparavánt!

Modern zuhanyzó falak nélkül? Döntsön a zuhanyparaván mellett! Modern zuhanyzó falak nélkül? Döntsön a zuhanyparaván mellett!Manapság sok modern zuhanyzóra jellemző, hogy falakkal körbevett kabin nélkül kerülnek megvalósításra, ami egyrészt sokkal látványosabb végeredményt biztosít, másrészt viszont fürdéskor problémát jelenthet a kifröccsenő víz, ami a zuhanyzóból kilépve komoly baleseteket is okozhat. Szerencsére senkinek sem kell lemondani egy modern, ízléses zuhanyzóról, ugyanis csak zuhanyparavánra lesz szükség!

 

A kádparavánokat szinte már mindenki ismeri, így ebből kifolyólag nem nehéz elképzelni a zuhanyparavánokat. Esztétikusak és látványosak, emellett pedig a biztonságos használatot is elősegítik, így ha zuhanyparaván telepítése mellett dönt, egy többfunkciós kiegészítő tulajdonosává válhat, amivel megalapozhatja fürdőszobájának igényes és modern kinézetét. A zuhanyparavánok masszív és strapabíró alapanyagból kerülnek legyártásra, így hosszú éveken át képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket.

 

Vásároljon Ön is zuhanyparavánt, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Modern zuhanyzó falak nélkül? Döntsön a zuhanyparaván mellett!

Modern zuhanyzó falak nélkül? Döntsön a zuhanyparaván mellett!

Manapság sok modern zuhanyzóra jellemző, hogy falakkal körbevett kabin nélkül kerülnek megvalósításra, ami egyrészt sokkal látványosabb végeredményt biztosít, másrészt viszont fürdéskor problémát jelenthet a kifröccsenő víz, ami a zuhanyzóból kilépve komoly baleseteket is okozhat. Szerencsére senkinek sem kell lemondani egy modern, ízléses zuhanyzóról, ugyanis csak zuhanyparavánra lesz szükség!

 

A kádparavánokat szinte már mindenki ismeri, így ebből kifolyólag nem nehéz elképzelni a zuhanyparavánokat. Esztétikusak és látványosak, emellett pedig a biztonságos használatot is elősegítik, így ha zuhanyparaván telepítése mellett dönt, egy többfunkciós kiegészítő tulajdonosává válhat, amivel megalapozhatja fürdőszobájának igényes és modern kinézetét. A zuhanyparavánok masszív és strapabíró alapanyagból kerülnek legyártásra, így hosszú éveken át képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket.

 

Vásároljon Ön is zuhanyparavánt, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egyrészes

Ezt a kádparavánt sokszor fixen rögzítve kérik megrendelőink. Praktikusabb a nyílószárnyas kivitel, (akár kifelé-befelé) mivel könnyebben tisztítható a kád belső sarka, ha kihajlítjuk a kádparavánt. A befelé nyílós kádparaván esetén nem foglalja a vizuális teret amennyiben a fal felé hajtjuk használaton kívül.

Kétrészes

Minden kádparaván kiindulási alapja. Az egyrészes kádparaván, csak korlátozottan véd, mérete miatt. A kétrészes már 1,3 métert is eléheti. A harmonika ajtós kivitele, összehajtva nem foglalhelyet a fürdőszobából. 

Háromrészes

Háromrészes kádparavánt akkor készítünk, ha a kád nagy részét takarni szeretnénk.

Egy kádparaván panel ritkán haladja meg a 70 centimétert a kád pedig általában 1,8 méter, így az üvegek számát többszörözzük. Sokféle kivitelben készülhet kádparaván, a formát és dizájnt mindig az adott hely és a megrendelő igénye határozza meg.