Blog

Ne feledkezzen meg a zuhanytálcáról sem!

zuhanytálcaZuhanyozni gyors és környezetkímélő választás, ami ráadásul még helytakarékosabb is, ha zuhanykabint használ az ember. A zuhanykabint hosszú távra tervezzük, csakúgy, mint a fürdőszoba többi berendezését is, ezért kell körültekintően kiválasztani a polcokról kezdve a zuhanytálcáig mindent.

A zuhanytálca a kabin alapvető része, amit külön is meg lehet vásárolni, illetve utólag lecserélni, ha elkopik vagy megsérül. A zuhanykabin kiválasztása sem olyan egyértelmű, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ugyanis olyan kérdésekben kell dönteni, mint amilyen a zuhanytálca anyaga, a mérete, formája vagy pedig a kiképzése.

A zuhanytálca alapanyaga hagyományosan akril, de lehet öntöttmárvány, kerámia, gránit vagy márvány is. Alapvetően az a cél, hogy ne csak esztétikus legyen, hanem még ellenálló is, ami kiállja az idő próbáját. Ennek megfelelően kell elsősorban az alapanyagok tulajdonságainak ismeretében választani zuhanytálcát. A zuhanytálca olyan elem, aminek a zuhanyzó súlyát is el kell bírnia, a használatból adódó karcolások, kopások és egyéb sérülések ellen is erősnek kell bizonyulna.

Természetesen nem a funkció az egyetlen, amit egy zuhanytálca képes biztosítani a fürdőszobában, ezzel együtt stílusos elemmel is gazdagítjuk a helyiséget, ha jól választunk. Ezek a kiegészítők is hozzájárulnak ahhoz, hogy a fürdőszoba összképe és stílusa a tulajdonosok elképzelése alapján legyen kialakítva. Lehet klasszikus, letisztult fehér, markánsabb, farácsokkal díszített vagy modern, színes a zuhanytálca. A formáknak természetesen a zuhanykabin kialakításához kell igazodniuk, négyszögletes vagy sarokkabinokba is lehet zuhanytálcát választani.

 

Hol találja meg azt a zuhanytálcát, ami tökéletesen kiszolgálja az igényeit? Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson sokoldalú termékkínálatunkból, vásároljon cégünktől minőségi szanitereket, illetve fürdőszoba kiegészítőket! A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén érdeklődjön bátran a részletekről!

Blogger
Facebook
Youtube
Twitter
Tweet
Pinterest