Blog

Az árnyékolástechnikával kapcsolatban nálunk mindent megtalálhat! 

Legyen szó felújításról vagy építkezésről, az esetek többségében a munkálatok előrehaladtával szóba kerülnek az árnyékolástechnikával kapcsolatos megoldások is. A kertbe praktikus lehet telepíteni egy napvitorlát, a belső terek esetében pedig biztosan szükség lesz valamilyen igényes árnyékolóra és szúnyoghálóra is. Bármilyen árnyékolástechnikai megoldásról legyen szó, nálunk egy helyen megtalálhat minden alternatívát!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a különböző építkezések, felújítások alkalmával többféle árnyékolástechnikával kapcsolatos szerkezetekre is szükség van, cégünk igyekszik ehhez alkalmazkodni, és kül- és beltérre egyaránt kínálni termékeket. A legmodernebb, legigényesebb opciókat biztosítjuk vásárlóinknak, azért, hogy könnyedén meg tudják teremteni otthonuk harmonikus és igényes összképét. A többféle árnyékolástechnikai megoldás lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja azokat a termékeket, amik megfelelnek az elvárásainak. Bármit is választ, garantáljuk, hogy nem fog csalódni annak minőségében. Tartós, masszív szerkezetű termékeinkre így egyúttal befektetésként is tekinthet. Nálunk jelentős időt és energiát spórolhat meg, hiszen az árnyékolástechnikához mindent egy helyről szerezhet be, így nincs szükség arra, hogy különböző kereskedéseket keressen fel. Amennyiben tanácstalan, hogy melyik opciókat válassza, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére. Segítenek eligazodni a kínálatban, és igényeihez igazodva többféle terméket is bemutatnak, így nem jelent kihívást meglelni azokat az alternatívákat, amik megfelelnek az elvárásainak. 

Ismerkedjen meg honlapunkon keresztül az általunk kínált árnyékolástechnikai termékekkel, és válassza ki azokat a szerkezeteket, amikre szüksége lesz a felújítás vagy építkezés során! Ügyfélközpontú, rugalmas kiszolgálással, kedvező árakkal várjuk vevőinket. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kiválasztott szerkezetekről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink igyekeznek válaszolni a felmerülő kérdéseire!

 

Zuhanytálca egyedi igényekre szabva? 

Manapság a zuhanytálcákból óriási kínálat áll rendelkezésre. A különböző barkács és szaniter áruházak gazdag választékkal várják a vevőket, ennek ellenére közülük sokan nem találják azokat a termékeket, amik megfelelnek az igényeknek. Egyesek akár több kereskedés kínálatát is végigböngészik, mire rálelnek az ideális zuhanytálcára, azonban nem mindenki ilyen szerencsés. Előfordul, hogy a vásárló végül belefárad a kutatásba, ezért inkább kompromisszumot köt egy olyan termékkel, ami csak részben felel meg az elvárásoknak. Ez nem jó döntés, mert a vásárló előbb vagy utóbb elégedetlen lesz a kiválasztott zuhanytálcával, emiatt pedig végül lecserélésre kerül, és kezdődik elölről a keresgélés. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen szituációba kerülni, válasszon bennünket, ha zuhanytálcát keres!

Tőlünk olyan zuhanytálcákat szerezhet be, amik teljes mértékben a vásárlók egyedi igényeihez vannak igazítva, ennek köszönhetően nem kell kompromisszumot kötni olyan termékkel, ami csak részben felel meg az elvárásoknak. Mivel a kiválasztott tálca százszázalékban meg fog felelni az igényeknek, biztos lehet abban, hogy nem akarja majd lecserélni, ezáltal termékeinkre hosszú távú befektetésként is tekinthet. Akár több generáció kiszolgálására is alkalmasak.

Az általunk kínált zuhanytálcák igényes, minőségi darabok, amik fontos szerepet töltenek be a kabin kényelmének, ízléses látványának megteremtésében. Többféle forma, szín közül is választhat, így olyan zuhanykabint alakíthat ki a tálcákkal, amilyenről mindig is álmodott. Az általunk kínált zuhanytálcák minőségi alapanyagok, korszerű technológia felhasználásával kerülnek legyártásra, azért, hogy a legjobbat nyújtsák a vevőknek. Felületüket könnyű tisztán tartani, masszívak, jól bírják az intenzív terhelést.

Tapasztalja meg Ön is termékeink előnyeit, válasszon zuhanytálcát az egyedi igényekre szabva! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne bővebb információkat megtudni a zuhanytálcákkal kapcsolatos lehetőségekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Hová kerüljön fürdőszoba üvegajtó?

fürdőszoba üvegajtóAz üveg alapanyaga lehet egy lakáson belül sokféle kiegészítőnek. Vegyük például a fürdőszobát. Itt olyan alapvető elemek is készülhetnek üvegből, mint a zuhanykabin vagy a kádparaván. Ezeken kívül még fürdőszoba üvegajtót is készíttethetünk, ha az tetszik nekünk. A fürdőszoba üvegajtó nemcsak nyílászáró lehet a helyiség bejáratára, de a fürdőszobaszekrényekre is kerülhet üvegajtó.

Az üvegfelületek jól illenek azokba a fürdőszobákba, ahol nem kád van, hanem zuhanykabin, ez pedig üvegből készül. A még több fürdőszoba üvegajtó szépen kiegészíti a zuhanykabin üvegfalainak és üvegajtajának a megjelenését.

fürdőszoba üvegajtók azokban a helyiségekben érvényesülnek a legjobban, ahol a kiegészítők és a berendezés inkább az elegáns vagy a modern stílusba tartozik. A fém, márvány, gránit vagy a hasonlóan nemes alapanyagok nagyszerűen illenek az üveghez is. Természetesen nem kell teljesen átlátszó üvegre gondolni, ha fürdőszoba üvegajtót, fürdőszobaszekrényekhez tervezett ajtót említünk. Egy fürdőszobában jellemzően sok intim dolgot tárolunk, tehát praktikusabb a díszített vagy mattított üvegfelület használata, ami csak sejtet, de nem láttat.

A fürdőszoba üvegajtó, vagyis a bejárati ajtó esetében ez még fontosabb, nem lehet egyszerűen átlátható, ablaküveg szerű ajtó a fürdő bejáratán, viszont egy matt felület már izgalmasabb. Ilyen modellt olyan helyekre ajánlunk, ahol például nincsen saját ablaka annak a helyiségnek, ahol a fürdőszobát kialakították. Ez azt jelenti, hogy sötétebb, természetes fényt nélkülöző helyiségben kell készülődni, mosakodni, ahol csak lámpafény van. Viszont egy ilyen nyílászáró segítségével kicsit világosabbá tehetjük az ilyen, ablaktalan fürdőt és becsempészhetünk a lakás többi részéből egy kis természetes fényt.

fürdőszoba üvegajtókról szívesen adunk még további információkat, osztunk meg ötleteket, és küldünk Önnek egyénre szabott árajánlatot, amennyiben a megadott elérhetőségeink egyikén felveszi velünk a kapcsolatot! Segítünk abban, hogy az üveg új oldalát ismerje meg és használja fel a fürdőben!

 

Zuhanyfüggöny helyett válassza a tolóajtós zuhanyajtót!

Az emberek többsége zuhanyfüggönyt használ a kifröccsenő víz elleni védelemhez, főként azért, mert ezeket lehet a leggyorsabban beszerezni és telepíteni. A legtöbb kereskedésben óriási kínálat áll belőlük rendelkezésre: rengeteg szín, minta közül válogathatnak a vevők. Ám sokan panaszkodnak arra, hogy zuhanyozás közben rátapad a testükre a függöny, emellett könnyedén bepenészesedhetnek a vizes, párás környezetben. Szinte folyamatosan kell foglalkozni a karbantartásukkal, és hiába minden igyekezet, ennek ellenére elszíneződnek, és a baktériumok ugyanúgy megtapadnak rajtuk. Amennyiben Ön is zuhanyfüggönyt használ, és tapasztalta a kellemetlenségeket, ne kössön kompromisszumot velük, hanem inkább válassza a tolóajtós zuhanyajtókat!

A tolóajtós zuhanyajtókkal megszabadulhat azoktól a kellemetlenségektől, amikért a függönyök a felelősek. Végre kényelmesen, százszázalékban higiénikus környezetben tisztálkodhat a zuhanyzójában. A tolóajtós zuhanyajtókat nagyon egyszerű karbantartani, közel sem igényelnek akkora odafigyelést, törődést, mint a függönyök. Nem színeződnek el és penészesednek be, hosszú éveken át megőrzik hibátlan állapotukat. A zuhanyajtók nem csupán a higiéniáról, hanem a biztonságról is gondoskodnak. A testre tapadó függönyök balesetet okozhatnak, ezzel szemben a tolóajtós zuhanyajtóknál ezzel nem kell számolni. A tolóajtós zuhanyajtókat csak egyszer kell megvásárolni és telepíteni, utána ezzel kapcsolatban nincs több tennivalója.

Legyen az Ön fürdőszobája is rendezett, igényes, válassza ehhez a tolóajtós zuhanyajtókat! Cégünk szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül telepítésre kerüljenek az ajtók a zuhanyzóba. Ha szeretné megtapasztalni a tolóajtós zuhanyajtók előnyeit, és megrendelné az igényeinek megfelelő terméket, nézzen körül nálunk, és ismerje meg, mit kínálunk Önnek! Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Zuhanykabin beépítés: a tervezéstől az átadásig számíthat ránk!

Ha építkezünk, akkor a fürdőszoba méretét mi határozzuk meg, azonban a felújítás már egész más; ebben az esetben többnyire kénytelenek vagyunk alkalmazkodni a helyiség méretéhez. Egy nagyobb méretű fürdőszobában könnyedén megoldható, hogy mindennek jusson hely, ám egy kis fürdőszobában a helytakarékos megoldásokat kell előnyben részesíteni, vagyis egy kád helyett jobb, ha a zuhanykabin beépítést favorizáljuk.

Szerencsére a manapság kapható zuhanykabinok már minden igényt kielégítenek, sőt, akár egyedi zuhanykabint is készíttethetünk, ha a fürdőszoba kialakítása miatt nem megfelelő egy előre gyártott típus. A választék igen széles, de nem csak a kiválasztást kell megoldani, hanem a zuhanykabin beépítését is, amit viszont jobb nem házilag elvégezni, mivel számos hibalehetőséget rejt magában.

Egy tapasztalt szakember viszont tudja, hogy mit és hogyan kell elhelyeznie ahhoz, hogy a későbbiekben a zuhanykabin tömítésein át ne szivárogjon el a víz, mert ha megtörténik, abból a fal vizesedése lehet, ami először csak penészedésként jelenik meg, a későbbiekben azonban akár az épület stabilitását is veszélyeztetheti.

A szakember általi zuhanykabin beépítés nem csupán a hatékony szigetelés miatt fontos, hanem a stabilitás miatt is. A zuhanykabin nem mozoghat, nem lehet balesetveszélyes, ezért szorosan kell rögzíteni és beállítani az illesztéseit. Ha ez nem tökéletes, az üveg meglazulhat, kieshet, és ugyan biztonsági üvegről van szó, okozhat sérüléseket, de ha azt nem is, bosszúságot mindenképp.

Amennyiben tőlünk vásárolja meg zuhanykabinját, számíthat ránk a zuhanykabin beépítésében is. Tekintse meg választékunkat, és rendelje meg azt a típust, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek, illetve a fürdőszobája kialakításának! Amennyiben határozott elképzelése van, de nem találja, vállaljuk az egyedi zuhanykabin gyártását, majd annak beépítését is, amihez előzőleg helyszíni felmérést végzünk, és az ön igényei alapján készítjük el. Ha kérdése van, vagy szeretné leadni rendelését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Új nyílászárók helyett miért válassza az ablakfelújítást?

ablakfelújításHa az emberek rendellenességet tapasztalnak az ablakaik használata közben, például rosszul záródnak, huzatosak, esetleg beáznak, többségük rögtön a nyílászárók teljes cseréje mellett dönt. Ez gyakran óriási kiadásokkal jár, különösen akkor, ha nagyon modern nyílászárókra szeretnének váltani az érintettek. Ráadásul az ablakcsere hatalmas felfordulással járhat, főleg, ha az ingatlan összes régi nyílászáróját szeretnék eltávolíttatni az emberek. A cserénél létezik egy sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldás, mégpedig az ablakfelújítás.

Az ablakfelújítással rengeteg energiát, időt és nem utolsó sorban pénzt takaríthat meg. A felújítás során nem kell számolnia semmilyen bontással kapcsolatos munkálatokkal, így a renoválás fele annyi idő alatt kivitelezhető, mintha teljesen új nyílászárókat építtetne be.

Nagyon sok ablakcseréhez építési engedélyre van szükség, kifejezetten azoknál az ingatlanoknál, amik műemlékvédelmi minősítéssel rendelkeznek. Ezeknél az épületeknél ráadásul követelmény, hogy a nyílászárók ugyanúgy nézzenek ki, mint korábban az ingatlan építésekor. Az ablakfelújítással ennek százszázalékban eleget tud tenni és rengeteg ügyintézéstől, bonyodalomtól kímélheti meg magát. Nem sérül a homlokzat, és nem változik annak szerkezeti formája, jellege sem.

Többféle régi típusú nyílászáró felújítását vállaljuk. Legyen szó közintézményről, múzeumról, régi típusú villáról, szinte bármilyen épülettel kapcsolatban kereshet bennünket az ablakfelújítással kapcsolatban. Most, hogy hamarosan keményebb hidegek jönnek, érdemes az ablakfelújítással foglalkozni, hiszen a fűtésszezonnak nem érdemes nekivágni huzatos vagy rosszul záródó ablakokkal. Mi igyekszünk gyors megoldást nyújtani Önnek, így felkészülve várhatja a telet!

Ha felkeltettük érdeklődését az ablakfelújítással kapcsolatban, és ránk bízná az ezzel kapcsolatos munkálatokat, vagy kérdései lennének a szolgáltatásunkról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Egy fontos részlet a fürdőszobában: a zuhanykabin ajtó

zuhanykabin ajtókA fürdőszoba korszerűsítése, felújítása mellett döntött? Jól tette, különösen akkor, ha a helyiség állapota már egy ideje nem felelt meg az igényeinek. Egy fürdőnek egyszerre kell stílusosnak lennie és el is kell tudnia látni azokat az alapvető funkciókat, ami miatt használjuk.

A fürdő korszerűsítésének folyamatában központi kérdést foglal el az is, hogy milyen szaniterek kapjanak helyet a helyiségben. A kádat sokan kedvelik hangulatos volta és kényelmes használata miatt, de a zuhanykabinoknak is számos előnyük van, ami miatt győztesen kerülhetnek ki a versenyből. Aki a zuhanykabin mellett dönt, annak még ehhez kapcsolódóan döntenie kell pár részletről. Az egyik ilyen részlet a zuhanykabin ajtó kérdése.

A zuhanykabin ajtók szerves részét képezik a zuhanykabinok működésének, de abban is szerepük van, hogy egy fürdőszobát mennyire lehet praktikusan használni. Ennyi mindenre hatással van egy zuhanykabin ajtó? Pontosan így van, mert egy mozgatható, nagy méretű elemről van szó, amit egy viszonylag kis térben kell elhelyezni, illetve használni.

A zuhanykabin ajtók között alapvetően kétféle típust lehet megkülönböztetni. Léteznek a hagyományos, nyíló zuhanykabin ajtók, amikből szintén kétféle változatot gyártanak általában. Nyílhatnak befelé vagy pedig kifelé. Ezeket egyszerűen lehet használni, de ügyelni kell rá, hogy ott ideálisak, ahol van elég tér a nyitáshoz, csukáshoz. A befelé nyíló zuhanykabin ajtókkal azonban még ez a hátrány is kiküszöbölhető. Végül ott vannak a tolóajtós zuhanykabin ajtók is, amiket síkban lehet mozgatni, ezért heytakarékosak és nagyon praktikusak. A mozgatásuk néha nehézkes lehet, de megfelelő karbantartással ez is elkerülhető.

A zuhanykabin ajtók érdeklik? Cégünk saját gyártású, Pannónia zuhanykabin ajtóit az Ön figyelmébe is ajánljuk! Nagy választékban, prémium minőségben készülnek termékeink, amiket kedvező árakon forgalmazunk ügyfeleinknek. Érdeklődjön termékeinkről, és kérje segítségünket, ha bizonytalan a választásban, közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Mik az előnyei az ablakfelújításnak?

Az ablakok minden ingatlan alapvető részei, a különbség a korukban, az állapotukban, a minőségükben van. Van az a pont, amikor egy ablak már nem tud olyan szinten teljesíteni, mint ahogyan arra szükség lenne. Ha az idő múlása és a rendszeres használat, az időjárás nyomot hagy rajta, akkor a tulajdonosoknak el kell dönteniük, hogy ablakcserét vagy ablakfelújítást választanak annak érdekében, hogy újra kifogástalan állapotú és megbízhatóan működő ablakaik legyenek.

Az ablakfelújítás mellett több érv is szól, számos előnnyel rendelkezik ugyanis az ablakcserével szemben. Először is fontos megemlíteni az árat, ami senkinek sem mellékes. Egy ablakcsere jóval drágább dolog, hiszen teljesen új nyílászárókat kell venni és azokat beépíttetni a régi ablakok helyére. Viszont az ablakfelújítással már van lehetőség arra, hogy nagyobb összegeket spóroljunk meg, nem beszélve arról, hogy a régi ablakoktól sem kell megválni. A régi, eredeti ablakok nem egyszer hozzátartoznak az épület és a belterek karakteréhez, hozzátesznek a lakberendezés stílusához és magukban hordozzák az ingatlanra jellemző egyediséget.

A munkálatok többek között azzal az előnnyel is járnak, hogy nincs szükség teljes bontásra, az ablakfelújítás akár anélkül elvégezhető, hogy az ablakokat ki kellene emelni a helyükről. Ez azt is jelenti, hogy a munkálatok nem járnak annyi hulladékkal, amit később fel kell takarítani, ráadásul gyorsabban is elkészül a kivitelezés. Ugyanazok az ablakok, mégis új formában.

Amennyiben még nem talált olyan szakembert, akire rá meri bízni ezt a kényes és lelkiismeretes munkát igénylő feladatot, keressen fel minket bizalommal! Csapatunk már számos ablakfelújításban segédkezett és minden megbízásnál ugyanúgy törekszünk a tökéletes kivitelezésre. A feladatot mindig kiváló ár-érték arányban végezzük és ehhez mérten ügyelünk minden részletre.

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot ablakfelújításra, ha ragaszkodik régi ablakaihoz és még egy kicsit spórolna is!

Ne feledkezzen meg a zuhanytálcáról sem!

zuhanytálcaZuhanyozni gyors és környezetkímélő választás, ami ráadásul még helytakarékosabb is, ha zuhanykabint használ az ember. A zuhanykabint hosszú távra tervezzük, csakúgy, mint a fürdőszoba többi berendezését is, ezért kell körültekintően kiválasztani a polcokról kezdve a zuhanytálcáig mindent.

A zuhanytálca a kabin alapvető része, amit külön is meg lehet vásárolni, illetve utólag lecserélni, ha elkopik vagy megsérül. A zuhanykabin kiválasztása sem olyan egyértelmű, mint amilyennek első pillantásra látszik. Ugyanis olyan kérdésekben kell dönteni, mint amilyen a zuhanytálca anyaga, a mérete, formája vagy pedig a kiképzése.

A zuhanytálca alapanyaga hagyományosan akril, de lehet öntöttmárvány, kerámia, gránit vagy márvány is. Alapvetően az a cél, hogy ne csak esztétikus legyen, hanem még ellenálló is, ami kiállja az idő próbáját. Ennek megfelelően kell elsősorban az alapanyagok tulajdonságainak ismeretében választani zuhanytálcát. A zuhanytálca olyan elem, aminek a zuhanyzó súlyát is el kell bírnia, a használatból adódó karcolások, kopások és egyéb sérülések ellen is erősnek kell bizonyulna.

Természetesen nem a funkció az egyetlen, amit egy zuhanytálca képes biztosítani a fürdőszobában, ezzel együtt stílusos elemmel is gazdagítjuk a helyiséget, ha jól választunk. Ezek a kiegészítők is hozzájárulnak ahhoz, hogy a fürdőszoba összképe és stílusa a tulajdonosok elképzelése alapján legyen kialakítva. Lehet klasszikus, letisztult fehér, markánsabb, farácsokkal díszített vagy modern, színes a zuhanytálca. A formáknak természetesen a zuhanykabin kialakításához kell igazodniuk, négyszögletes vagy sarokkabinokba is lehet zuhanytálcát választani.

 

Hol találja meg azt a zuhanytálcát, ami tökéletesen kiszolgálja az igényeit? Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson sokoldalú termékkínálatunkból, vásároljon cégünktől minőségi szanitereket, illetve fürdőszoba kiegészítőket! A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén érdeklődjön bátran a részletekről!

Blogger
Facebook
Youtube
Twitter
Tweet
Pinterest