Munkamódszer kádparaván

     A kádparaván iránt érdeklődők leginkább e-mailben vagy telefonon veszik fel a kapcsolatot velünk. Aki e-mailben jelentkezik, azt visszahívjuk telefonon, hogy megtudjuk, milyen kádparavánt szeretne, és tájékoztatjuk elképzelése megvalósíthatóságáról. Sajnos a kádparaván nem minden kádra szerelhető fel a kádszél kialakítása miatt. Már az első beszélgetésünk végén, az igénye szerinti méretek alapján, (nagyságrendi) tájékoztató jellegű bekerülési költséget mondunk, az eddig elkészített kádparavánok tapasztalatai alapján. Így az érdeklődő eldöntheti, érdemes-e tovább tárgyalnunk, az összeg, amit elképzelt, azonos-e az általunk közölttel.

     Amennyiben nagyságrendileg megfelelő az ár, helyszíni felmérést végzünk. A helyszínen bemutatjuk a szerelvényeket, üvegeket a megrendelőnek és családjának, amelyekből a kádparavánt megépíthetőnek tartjuk, és megbeszéljük a kádparaván beépítés módját. A megbeszélés időtartama körülbelül egy óra, de lehet több is. Aki szeretne még több kádparaván szerelvényt látni, és ezeket megfogni, és még többet megtudni a kádparavánról, azt telephelyünkön további információkkal várjuk. A helyszínen pontos méreteket veszünk fel, és ezek alapján irodánkban elkészítjük az árajánlatot. A kádparaván árajánlatot e-mailben küldjük el.

      Igény esetén már az építkezés, felújítás kezdetekor részt veszünk a kapcsolódó szakipar munkájában. Megbeszéljük a lefolyó kialakításának típustól függő módját, és segítünk a burkolás kialakításában is. Szükség esetén a burkolás előtt felszereljük a falra azokat az „implantátumokat” amikre a kádparavánt rögzítjük. Gipszkartonfalak esetén meghatározzuk az erősítések helyét kialakítási módját, hogy legyen mihez rögzíteni a szerelvényeket. Nagyobb beruházásoknál (szállodák felújítása, több fürdőszobát magukba foglaló lakások) ma már megszokott, hogy a tervezési időszaktól jelen vagyunk, tanácsainkkal segítjük a kivitelezést.

      Az árajánlat elfogadása után tervrajzokat készítünk, és megkezdjük a kádparaván gyártását. Általában 2 hétig tart a kádparaván gyártása. Ennyi időre van szükség az átgondolt tervezéshez, és az üvegek, egyedi szerelvények legyártásához.

 Előre egyeztetett időpontban a helyszínre szállítják munkatársaink az elkészült kádparavánt, és beépítik.

 Ettől a módszertől előfordulnak eltérések, mint például:

            Az érdeklődővel az előzetes egyeztetés telephelyünkön történik, nem kéri a kádparaván felmérést, ezt ő maga végzi el.

            Nem kéri a kádparaván beépítést, az általa megbízott szakember szereli be. Ilyenkor a kiszállítást is a megrendelő végzi.

 Természetesen a megrendelőtől kapott méretek pontosságáért, valamint az általa megbízott szerelő munkájáért, és az általa végzett szállításért felelősséget nem vállalunk.

Vissza