Kapcsolódó tartalom: Munkamódszer kádparaván

Fix

Fix

    Az egyrészes fix kádparavánt akkor ajánljuk, ha kifelé nem hajtható az üveg a mosdó, vagy egyéb berendezési tárgy miatt, a kádparaván befelé hajlíthatóságát a kád adottságai nem teszik lehetővé. A fix kádparaván mellett szól egyszerűsége, ellene, hogy be kell mászni a kádba, ha a belső falsarkot kell takarítani.

 Készülhet hagyományos szögletes, kivitelben a kádparaván, de a dizájnos lekerekített, ívelt felső részt felár nélkül alakítjuk ki.

 

Egyrészes fix kádparaván körbeépítve

Egyrészes fix kádparaván körbeépítve

Ritkán építünk ennyire körbe kádparavánt. Inkább szállodákban használatos ez a kádparaván megoldás. Azonban, ha jobban megnézzük, amellett, hogy praktikus, még elegáns is. Helyszűke miatt a kád mellé került egy szekrény. Ezt a hivatott megvédeni a kádparaván a freccsenő víztől. Erre ennél jobb megoldást nem találtunk. A felső részen a kád felett szintén szekrény található, és itt helyezték el a légtechnika egy részét is.

 

 

Egyrészes fix kádparaván savazott mintával

Egyrészes fix kádparaván savazott mintával Egyrészes fix kádparaván savazott mintával

Két kádparaván, két helyszín azonos koncepció, azonos dizájn. Ezek az egyrészes fix kádparavánok savazott mintával készültek. Az egyszerű kockás minta szépen fedi a zuhanyzó szettet és a csapot. Szögletes megjelenés a meghatározó a fürdőszobában, amibe szépen belesimul a kockás mintájú kádparaván, szögletes formavilágával.