Munkamódszer zuhanyajtó

     A zuhanyajtó felől érdeklődők legtöbbször e-mailben vagy telefonon lépnek kapcsolatba velünk. Aki e-mailben jelentkezik, azt visszahívjuk telefonon, hogy megtudjuk, milyen zuhanyajtót szeretne, és tájékoztatjuk elképzelése megvalósíthatóságáról. Már az első beszélgetésünk végén, az igénye szerinti méretek alapján, (nagyságrendi) tájékoztató jellegű bekerülési költséget mondunk, az eddig elkészített zuhanyajtók tapasztalatai alapján. Így az érdeklődő eldöntheti, érdemes-e tovább tárgyalnunk, az összeg, amit elképzelt, azonos-e az általunk közölttel.

      Amennyiben nagyságrendileg megfelelő az ár, helyszíni felmérést végzünk. A helyszínen bemutatjuk a szerelvényeket, üvegeket a megrendelőnek és családjának, amiből a zuhanyajtót megépíthetőnek tartjuk, és megbeszéljük a zuhanyajtó beépítés módját. Ennek időtartama körülbelül egy óra, de lehet több is. Aki szeretne még több zuhanyajtó szerelvényt látni, és ezeket megfogni és még többet megtudni a zuhanyajtóról, azt telephelyünkön további információkkal várjuk. Összeépített termékeket láthat működés közben, döntésének megkönnyítése érdekében. A helyszínen pontos méreteket veszünk fel, és ennek alapján irodánkban elkészítjük az árajánlatot. A zuhanykabin árajánlatot e-mailben küldjük el.

      Igény esetén már az építkezés, felújítás kezdetekor részt veszünk a kapcsolódó szakipar munkájában. Megbeszéljük a lefolyó kialakításának típustól függő módját, és segítünk a burkolás kialakításában is. Szükség esetén a burkolás előtt felszereljük a falra azokat az „implantátumokat”, amikre a kádparavánt rögzítjük. Gipszkartonfalak esetén meghatározzuk az erősítések helyét, kialakítási módját, hogy legyen mihez rögzíteni a szerelvényeket. Nagyobb beruházásoknál (szállodák felújítása, több fürdőszobát magukba foglaló lakások) ma már megszokott, hogy a tervezési időszaktól jelen vagyunk, tanácsainkkal segítjük a kivitelezést.

      Az árajánlat elfogadása után tervrajzokat készítünk, és megkezdjük a zuhanyajtó gyártását. Általában 2 hétig tart a zuhanyajtó gyártása. Ennyi időre van szükség az átgondolt tervezéshez, és az üvegek, egyedi szerelvények legyártásához.

 Előre egyeztetett időpontban a helyszínre szállítják munkatársaink az elkészült zuhanyajtót, és beépítik.

 Ettől a módszertől előfordulnak eltérések, mint például:

            Az érdeklődővel az előzetes egyeztetés telephelyünkön történik, nem kéri a zuhanyajtó felmérést, ezt ő maga végzi el.

            Nem kéri a zuhanyajtó beépítést, az általa megbízott szakember szereli be a zuhanyajtót. Ilyenkor a kiszállítást is a megrendelő végzi.

 Természetesen a megrendelőtől kapott méretek pontosságáért, valamint az általa megbízott szerelő munkájáért, és az általa végzett szállításért felelősséget nem vállalunk.

Vissza