Blogger
Facebook
Google+
Youtube
Twitter
Tweet
Kapcsolódó tartalom: Munkamódszer zuhanyajtó

Zuhanyajtó

Miben rejlik a PANNÓNIA magyar zuhanyajtók egyedülállósága?

Egyedi méretek, egyedi forma. Egyedi megrendelések teljesítése során tapasztaltuk, hogy új vásárlói igények merültek fel egy olyan zuhanykabin típusra, amely sorozatgyártásban képes megvalósítani az egyedi megjelenést, a különleges méreteket és arányokat. Mivel a piacon található szabvány zuhanyajtók választékában nem minden esetben találhatunk a fürdőszobánkhoz igazodó terméket, egyedi megoldásokat kell találnunk. Ám egyetlen egyedi termék legyártása jóval költségesebb, mint a nagytételben, sorozatban gyártott terméké. Ezért olyan zuhanyajtókat terveztünk, amelyek eleget tesznek ezen igényeknek, mivel sorozatgyártásban készülnek, de mégis egyedi paraméterekkel rendelkeznek.

A zuhanyajtók alkatrészeit, leggyakrabban használt üvegméreteit folyamatosan raktárkészleten tartjuk. Ezekből a zuhanyajtó alkatrészekből kérésüknek megfelelő méretű és bármilyen nyílásmegoldású zuhanyajtót felár nélkül állítunk össze. Termékeinket megvásárolhatja több mint 300 partnerüzletünkben vagy közvetlenül tőlünk.

Az egyetlen magyar vállalkozás vagyunk, aki zuhanyajtókat kereskedelmi tételekben és kereskedelmi igények szerint is gyárt.

A korszerű zuhanyajtók praktikuma

Felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy az életünk minden területén a praktikus megoldásokat keressük. A zuhanyzó is egy ilyen lehetőség, amely, kialakításának köszönhetően, számos értékes percet tud megtakarítani mindennapjaink során.

A megnövekedett vásárlói igényeknek megfelelően a zuhanyzók esztétikai megjelenése is sokat változott az elmúlt években, így már zuhanyajtó gyártására is van lehetőség.

Gyakori jelenség, hogy egy zuhanyzónak kialakított helyiségben rendkívül nehéz megtalálni - a szabványméretek között - az ideális méretet, ám az egyedi zuhanyajtóknak köszönhetően praktikus megoldást tudunk kínálni erre a problémára.
Az üvegből készült, egyedi gyártású zuhanyajtó tervezése során Ön döntheti el, hogy milyen legyen annak színe, vastagsága, továbbá különféle dekorációkat is választhat rá, igényeinek megfelelően.

Ha Ön is az egyedi zuhanyajtó mellett döntene, és szeretné felújítani fürdőszobáját, keressen fel minket. Ha bizonytalan, segítünk a döntésében!

Hasznos tanácsok: A zuhany üvegfal tisztítása

Csillogó zuhany üvegfalat szeretne látni nap, mint nap fürdőszobájában? Néhány jól bevált praktikával ez megvalósulhat!

A fürdőszoba alapos, gondos tisztítása nem csak higiéniai, de esztétikai szempontból is fontos. A rendszeres takarítással elkerülhetőek a makacs szennyeződések, a vízkő és az esetleges elszíneződések. A zuhany üvegfalat minden nap víz éri, így jól alkalmazott takarítási technikákkal ragyogni fog fürdőszobája.

Minél keményebb a víz, annál inkább szükségszerű sűrűbben végezni a tisztítást, bizonyos esetekben hetente, valahol elég havonta. Az erre kifejlesztett, speciális tisztítószerek használata egyszerű, rá kell spriccelni a felületre, majd néhány perc után leöblíteni. Ez egy bevonatot képez az üvegfal felületén, így a makacs szennyeződések nehezebben tapadnak meg. Emellett ajánlott minden használat után gondosan leöblíti a zuhany üvegfalat és egy kézi gumilapát segítségével letörli a cseppeket, rendszeresen szellőzteti a fürdőszoba helyiséget.

Ha korszerű és elegáns zuhany üvegfalat szeretne otthonába, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Zuhanyajtóból is harmonika!

Zuhanyajtóból is harmonika!A zuhanyajtókra manapság sokféle lehetőséget kínálnak a gyártók. Az igényeknek és lehetőségeknek megfelelően választhatunk egy vagy akár négy részes zuhanyajtót is. Egyszerű vagy harmónika megoldású is kerülhet a zuhanykabinra.

A harmonika ajtó elsőre talán szokatlannak tűnhet a fürdőszobába, különösen a zuhanykabinra szerelve, de ennek is megvannak a maga pozitívumai. A harmonika ajtó egyik nagy erőssége a helytakarékos volta. Ha a zuhanykabin szélesebb, több személyes modell, akkor a hagyományos ajtó nem kompatibilis hozzá. A tolóajtón kívül a harmonika ajtó lehet az, ami lefedi a nagyobb szélességet, anélkül, hogy nyitásnál és csukásnál útban lenne. Ennek megfelelően sokkal biztonságosabb is, nem kell kerülgetni, nekimenni, csak fogni és összecsukni, szétnyitni.

A fürdőszobában használatos zuhanyajtók közül a harmonika kivitelezésű praktikus, látványos, esztétikus és biztonságos megoldás, amit tisztán tartani is egyszerű.

Keressen minket és válasszon zuhanyajtóink közül!

Egyedi

      Legtöbb zuhanyajtót egyedi megrendelésre készítjük. Ennek számtalanszor az-az oka, hogy a kivitelezők nem tudták elkészíteni tervezett méretű falnyílást. Másik probléma, a fal ferdesége. Ilyen esetekben csak az egyedi gyártású zuhanyajtó jöhet számításba.

     Számottevő, de kevesebb azok száma, akik megjelenése, vagy az ajtó nyílásának szabadon választhatósága miatt döntenek az egyedileg gyártott zuhanyajtó mellett. Az egyedi gyártású zuhanyajtók esetén, szabadon választható az üveg színe, vastagsága és kívánság szerinti dekoráció helyezhető el rajta. E mellett a zsanérok és rögzítők megjelenése felületi bevonatának fajtája is szabadon választható az egyedi gyártású zuhanyajtók esetén.

Az alábbi zuhanyajtó piktogramok közül válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt, és rákattintva további információkat kap.

 

Pannónia