Kapcsolódó tartalom: Munkamódszer zuhanyajtó

Zuhanyajtó

Miben rejlik a PANNÓNIA magyar zuhanyajtók egyedülállósága?

Egyedi méretek, egyedi forma. Egyedi megrendelések teljesítése során tapasztaltuk, hogy új vásárlói igények merültek fel egy olyan zuhanykabin típusra, amely sorozatgyártásban képes megvalósítani az egyedi megjelenést, a különleges méreteket és arányokat. Mivel a piacon található szabvány zuhanyajtók választékában nem minden esetben találhatunk a fürdőszobánkhoz igazodó terméket, egyedi megoldásokat kell találnunk. Ám egyetlen egyedi termék legyártása jóval költségesebb, mint a nagytételben, sorozatban gyártott terméké. Ezért olyan zuhanyajtókat terveztünk, amelyek eleget tesznek ezen igényeknek, mivel sorozatgyártásban készülnek, de mégis egyedi paraméterekkel rendelkeznek.

A zuhanyajtók alkatrészeit, leggyakrabban használt üvegméreteit folyamatosan raktárkészleten tartjuk. Ezekből a zuhanyajtó alkatrészekből kérésüknek megfelelő méretű és bármilyen nyílásmegoldású zuhanyajtót felár nélkül állítunk össze. Termékeinket megvásárolhatja több mint 300 partnerüzletünkben vagy közvetlenül tőlünk.

Az egyetlen magyar vállalkozás vagyunk, aki zuhanyajtókat kereskedelmi tételekben és kereskedelmi igények szerint is gyárt.

A korszerű zuhanyajtók praktikuma

Felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy az életünk minden területén a praktikus megoldásokat keressük. A zuhanyzó is egy ilyen lehetőség, amely, kialakításának köszönhetően, számos értékes percet tud megtakarítani mindennapjaink során.

A megnövekedett vásárlói igényeknek megfelelően a zuhanyzók esztétikai megjelenése is sokat változott az elmúlt években, így már zuhanyajtó gyártására is van lehetőség.

Gyakori jelenség, hogy egy zuhanyzónak kialakított helyiségben rendkívül nehéz megtalálni - a szabványméretek között - az ideális méretet, ám az egyedi zuhanyajtóknak köszönhetően praktikus megoldást tudunk kínálni erre a problémára.
Az üvegből készült, egyedi gyártású zuhanyajtó tervezése során Ön döntheti el, hogy milyen legyen annak színe, vastagsága, továbbá különféle dekorációkat is választhat rá, igényeinek megfelelően.

Ha Ön is az egyedi zuhanyajtó mellett döntene, és szeretné felújítani fürdőszobáját, keressen fel minket. Ha bizonytalan, segítünk a döntésében!

Egyedi

      Legtöbb zuhanyajtót egyedi megrendelésre készítjük. Ennek számtalanszor az-az oka, hogy a kivitelezők nem tudták elkészíteni tervezett méretű falnyílást. Másik probléma, a fal ferdesége. Ilyen esetekben csak az egyedi gyártású zuhanyajtó jöhet számításba.

     Számottevő, de kevesebb azok száma, akik megjelenése, vagy az ajtó nyílásának szabadon választhatósága miatt döntenek az egyedileg gyártott zuhanyajtó mellett. Az egyedi gyártású zuhanyajtók esetén, szabadon választható az üveg színe, vastagsága és kívánság szerinti dekoráció helyezhető el rajta. E mellett a zsanérok és rögzítők megjelenése felületi bevonatának fajtája is szabadon választható az egyedi gyártású zuhanyajtók esetén.

Az alábbi zuhanyajtó piktogramok közül válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt, és rákattintva további információkat kap.

 

Pannónia