Kapcsolódó tartalom: Munkamódszer zuhanyajtó

Zuhanyajtó

Miben rejlik a PANNÓNIA magyar zuhanyajtók egyedülállósága?

Egyedi méretek, egyedi forma. Egyedi megrendelések teljesítése során tapasztaltuk, hogy új vásárlói igények merültek fel egy olyan zuhanykabin, típusra, amely sorozatgyártásban képes megvalósítani az egyedi megjelenést, a különleges méreteket és arányokat. Mivel a piacon található szabvány zuhanyajtók választékából nem minden esetben találhatunk a fürdőszobánkhoz igazodó terméket, egyedi megoldásokat kell találnunk. Ám az egyetlen, egyedi termék legyártása jóval költségesebb, mint a nagytételben, sorozatban gyártott terméké. Ezért olyan zuhanyajtókat terveztünk, amelyek eleget tesznek ezen igényeknek, mivel sorozatgyártásban készülnek, de mégis egyedi paraméterekkel rendelkeznek.

A zuhanyajtók alkatrészeit, leggyakrabban használt üvegméreteit folyamatosan raktárkészleten tartjuk. Ezekből a zuhanyajtó alkatrészekből, kérésüknek megfelelő méretű és bármilyen nyílásmegoldású zuhanyajtót felár nélkül állítunk össze. Termékeinket megvásárolhatják vevőink, több mint 300 partnerüzletünkben, vagy közvetlenül tőlünk.

Egyetlen magyar vállalkozás vagyunk, aki zuhanyajtókat kereskedelmi tételekben, és kereskedelmi igények szerint, is gyárt.

Egyedi

      Legtöbb zuhanyajtót egyedi megrendelésre készítjük. Ennek számtalanszor az-az oka, hogy a kivitelezők nem tudták elkészíteni tervezett méretű falnyílást. Másik probléma, a fal ferdesége. Ilyen esetekben csak az egyedi gyártású zuhanyajtó jöhet számításba.

     Számottevő, de kevesebb azok száma, akik megjelenése, vagy az ajtó nyílásának szabadon választhatósága miatt döntenek az egyedileg gyártott zuhanyajtó mellett. Az egyedi gyártású zuhanyajtók esetén, szabadon választható az üveg színe, vastagsága és kívánság szerinti dekoráció helyezhető el rajta. E mellett a zsanérok és rögzítők megjelenése felületi bevonatának fajtája is szabadon választható az egyedi gyártású zuhanyajtók esetén.

Az alábbi zuhanyajtó piktogramok közül válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt, és rákattintva további információkat kap.

 

Pannónia