Zuhany beszerelés, kád javítás

Zuhanykabin beszerelés, javítás, szerviz

Fontosnak tartjuk, hogy a hosszú élettartam és a gondtalan használat érdekében a termékek beszerelését a lehető legmagasabb szintű szakmai tudással rendelkező szakemberek végezzék.

A megvalósíthatóság érdekében létrehoztuk központi szervizünket, valamint egy országos szervízhálózatot, mely önálló vállalkozásokból áll. Vezetői elküldték munkatársaikat az általunk tartott oktatásra, ahol elsajátították azokat az ismereteket, melyek speciálisan a RIKKER termékekre vonatkoznak, és a beszereléséhez szükségesek. Tanúsításként fényképes, sorszámozott igazolvánnyal rendelkeznek.

Munkájukat figyelemmel kísérjük, részükre rendszeres továbbképzéseket tartunk.

A szerviz munkájával kapcsolatos esetleges észrevételeiket, javaslataikat kérjük, jelezzék, +36/ 29-325-979 telefonszámon.

Kattintson ide a Szervízlista elolvasásához

Kattintson ide a Szervíz díjak elolvasásához

A javításokkal kapcsolatban a: 06 70 320-7907 számon érdeklődhet.

     

Zománcozott kád és zuhanytálca javítása

Zománcozott kádak, zuhanytálcák javítása, festése: A zománcozott fürdőkádak és zuhanytálcák felületét a háztartási vízkőoldó szerek némelyike károsítja. Az érdes kádban a fürdés nem kellemes élmény, és az ilyen felületet tisztántartani is nehéz. A fürdőkádba, vagy zuhanytálcába ejtett tárgyaktól felverődött zománc helyén fekete pöttyök keletkeznek, melyek látványa nem esztétikus. Makacs elszíneződések csúfítják a zománcot, melyet nem lehet semmilyen házi praktikával eltávolítani. Ilyenkor felmerül a csere, mint lehetőség, ami biztos, hogy tökéletes, de nem biztos, hogy az egyedüli megoldás. Javasoljuk helyette a zománcozott zuhanytálca, vagy zománcozott fürdőkádjavítást, mellyel megspórolható a csere többtízezer forintot elérő ára, nem beszélve a munkával járó kellemetlenségekről, felfordulásról.
A zománcozott kád, és zománcozott zuhanytálca széléről lepattogott zománcot vagy a kád illetve zuhanytálca belsejében lévő zománc kismértékű felverődéseket, javítófesték felvitelével tudjuk megszüntetni.

A felmaródott fürdőkád zománc felületét polírozással simává tehetjük. A felületén évek alatt keletkezett kopásokat, elszíneződéseket, a vízkőoldás által okozott érdességet a nem túl mély sérüléseket el tudjuk távolítani.

Zománcozott fürdőkád felújítása: A kisebb felületi karcolások, elszíneződések eltüntethetők polírozással. Kisseb felületű, de mélyebb sérülések, csak festési technológiával javíthatóak. 
Zománcozott zuhanytálca felújítása: A szélekről gyakran lepattan a zománc. A belejtett tárgyaktól a sérülések keletkeznek a közepén is. Ezeket a felületi hiányosságokat, csak festéssel lehet megszüntetni. Az elszíneződéseket a zománcozott zuhanytálcából is polírozással távolítjuk el.

 

Zománcozott zuhanytálca felújítása: A szélekről gyakran lepattan a zománc. A belejtett tárgyaktól a sérülések keletkeznek a közepén is. Ezeket a felületi hiányosságokat, csak festéssel lehet megszüntetni. Az elszíneződéseket a zománcozott zuhanytálcából is polírozással távolítjuk el.

 

A következő kiszállási díjszabást használjuk:
Budapesten és az agglomerációban: 5 000,-
Zománcozott fürdőkád polírozása: 10 000,-
Zománcozott zuhanytálca polírozása: 5 000,-

Zománcozott felületek festés javításának ára a sérülés nagyságától, függ. Erről nagyságrendi árat, telefonos egyeztetés során tudunk adni.

A javításokkal kapcsolatban érdeklődjön a: 70 320-7907 számon.

Zuhanykabin, hidromasszázskabin javítása

Magyarországon a legtöbb településen a víz vagy kemény vagy lágy, de semmi képen sem optimális,a zuhanykabinok szempontjából.
A zuhanykabinok műanyag alkatrészei megsárgulnak, megkeményednek, eltöredeznek.
Az ajtók megereszkednek, fém alkatrészei kikopnak, nehezen vagy egyáltalán nem működnek. 
A sziloplaszt tömítések kiperegnek, begombásodnak, elvesztik tömítő képességüket.
A masszázskabinok csővezetéke elöregszik, és szivárogni kezd.

Ezek szakszerű javítását vállaljuk, hogy újra örömét lelje ezekben a tárgyakban, anélkül, hogy újat vásárolna helyettük.

Akryl kád és zuhanytálca javítása

Az akril felületű, zuhanytálcák fürdőkádak könnyen sérülnek. Lágy felületük karcolódik.
Vállaljuk a felpattogzott felület javítását, hiányzó darabok pótlását, és a karcolódott felületek polírozását.

Kilyukadt elrepedt részek javítását, kitört hiányzó darabok pótlását.

Üveg felületvédelem

Zuhanykabinok, tükrök, csempék felületén időről-időre felgyülemlik a szappanmaradék, és vízkő elegye. Ezek eltávolítása fáradságos feladat.

Hogy ne így legyen vállaljuk a felületek vízlepergető réteggel bevonását, már használatban lévő és új kabinokon egyaránt. A már használatban lévő felületeket szükség szerint letisztítjuk, és a bevonó anyaggal kezeljük.

A javításokkal kapcsolatban érdeklődjön a: 70 320-7907 számon.

 

Zuhanykabin szerelést is vállalunk!

Zuhanykabin szerelést is vállalunk!A zuhanykabin nem jelent egy életre szóló befektetést, hiszen egy olyan fürdőszobai berendezésről van szó, ami az idő múlásával elhasználódik. A zuhanykabin többféleképpen is képes megadni magát az idő vasfogának. Az anyaga kopni, repedezni kezd, sőt, az is előfordulhat, hogy eltörik a kerete, megsérülnek az elemei. Ilyenkor nem árt, ha szakszerű segítség után nézünk!

Keressen minket bizalommal, mert nálunk nemcsak új zuhanykabinokat vásárolhat nagy választékban, de a zuhanykabin szerelésről is nagyon szívesen gondoskodunk. Megbízható csapattal, magasan képzett és gyakorlott szakemberekkel végezzük a zuhanykabin javítását. Amennyiben nálunk vásárolta zuhanykabinját, úgy mindenképp ajánlott hozzánk fordulnia, hiszen mi ismerjük a legjobban a megjavítandó terméket, és mi tudjuk a legpontosabban és a legkifogástalanabbul helyreállítani azt!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és amint lehet, megkezdjük a zuhanykabin szerelését Önnél is!

 

Felújítjuk, amit nem szeretne még kicserélni! Zuhanyjavítás profiktól!

Felújítjuk, amit nem szeretne még kicserélni! Zuhanyjavítás profiktól!A mindennapos használatnak kitett használati tárgyak és berendezések a leggondosabb karbantartás mellett is amortizálódnak. Csak idő kérdése, és a kád festékrétege elkezd lepattogzani, a zuhanytálcán megjelennek a csúnya, szürke csíkok, a zuhanykabin üvege bemattul, az alkatrészek elkopnak. A szaniterek nem csupán elhasználódnak, megcsúnyulnak, de a működésük sem lesz olyan már, mint újkorukban.

Ha ilyet tapasztal a saját fürdőszobájában, de még nem áll szándékában mindenből vadonatújat vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal zuhanyjavításért! Mielőtt mindent kidobna, érdemes szakembernek megmutatni, és kikérni a véleményét. A felújítással sok esetben komoly összegeket spórolhat, és még meg is őrizheti a már megszokott, jól ismert fürdőszoba-berendezéseit!

A zuhanyjavítás terén szerteágazó szolgáltatásokkal állunk megrendelőink  rendelkezésére: kád, zuhanyfülke, zuhanytálca, hidromasszázskabin és üvegfelületek javítását, felújítását is vállaljuk nagy tapasztalattal.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot zuhanyjavítással kapcsolatban!

Blogger
Facebook
Youtube
Twitter
Tweet
Pinterest