Zuhanytálca

Új zuhanytálcát szeretne fürdőjébe? Tekintse meg zuhanytálcáinkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Milyen legyen a zuhanytálca?

Milyen legyen a zuhanytálca?A zuhanykabin sok fürdőszoba központi eleme, hiszen helytakarékosabb és sokszor praktikusabb, mint egy kád. Ezen kívül gyors lehetőséget biztosít a tisztálkodásra, miközben kevesebb vizet is fogyaszt.

A zuhanykabinok alapját képezik a zuhanytálcák. Mit kell tudnia egy jó zuhanytálcának? Alapvető követelmény, hogy a zuhanytálca biztonságos legyen, ne kockáztassa a testi épségét a csúszós felület miatt, aki belép a zuhanyfülkébe. Legyen tartós, szép és biztonságos, mindez pedig elérhető áron.

A zuhanytálca készülhet akrilból, kerámiából, öntöttmárványból, de akár fa lábrács is kerülhet a tálcába. Ezek közül az akril zuhanytálcák a legelterjedtebbek. Minek köszönhetik népszerűségüket?

Az akril egy hőre lágyuló, könnyen alakítható anyag, így bármilyen forma készülhet belőle. Egy ideig képes megtartani a hőt, így a meleg víz lassabban hűl ki benne. Nem hajlik, nem repedezik, könnyen lehet tisztítani és a felülete is antibakteriális. Nem csupán komfortos és biztonságos, de fényes felülete miatt szép is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen minőségi zuhanytálcát!

 

Akril és öntöttmárvány zuhanytálcák ( magas minőségben )

Magas minőségű süllyeszthető zuhanytálcák. Szerelhetőek előlappal, és pozicionálható lábakkal is. Így az előlap és a tálca együttes magassága minden típusnál 14cm.

Akril zuhanytálcák

Akril külső héj, üvegszálas műgyanta hordozón, belső merevítéssel.

Kerámia zuhanytálca

Gránit, márvány zuhanytálca

Fa lábrács normál akril zuhanytálcákhoz

Hagyományos mély építésű négyzetes, negyedköríves és félköríves akril zuhanytálcákba készítünk fa lábrácsokat. Ezzel a kiegészítővel a drágább design zuhanytálcák eleganciájával ruházhatja fel normál akriltálcáját.
Blogger
Facebook
Google+
Youtube
Twitter
Tweet
Pinterest