Üvegezés, épületüvegek

2014 évtől kezdődően épületüvegező részleget hoztunk létre. Mindeddig nem vállaltunk üvegezést, üvegcserét, asztalosaink az ablakjavításakor, ablakfelújításkor ugyan helyeztek be a keretekbe új üveget, de ha valaki csak egy kitört ablak üvegét akart cseréltetni, tovább irányítottuk valamelyik helyi üvegeshez. Na, ez megszűnt! Vállaljuk, csak hozzák nyugodtan. Sőt, még készletet is tartunk az általánosan használt üvegekből.

Vállaljuk bármilyen ablak, ajtó üvegének cseréjét, üvegezett féltetők, és más üvegezett szerkezetek javítását, üvegezését. Az alábbi kategóriákban megtalálhatja az ön számára szükséges üvegtípust, és minden szükséges adatot az üvegekről. Amennyiben kérdése van, az oldal alján található kapcsolati címeken érdeklődhet munkatársainknál.

Float

Float üvegek.

 A mai építészet nevezetes arról, hogy gazdagon alkalmazza az üveget. Ma már alapkövetelmények a float üveg a minőségi épületüvegek között. Csak ezzel a technológiával előállított üvegből készítenek ablaküveget. A torzításmentes üveg, már nem luxus, alapkövetelmény. ezeket az üvegeket savval maratják, vagy különböző bevonatokkal, tükröződés fokozókkal, látják el, illetve foncsorozással tükörkészítés alapanyagaként használják. Ebből készülnek a festett lacobel üvegek is. Többféle színben kaphatóak.

 Kattintson ide, és az üveg gyártásáról olvashat!