Ablaküveg (víztiszta üveg)

Közönséges ablaküveg (float).

Ez az üveg a legáltalánosabban alkalmazott üveg, mellyel legtöbbször találkozunk. Mindkét oldalán sík (olvadt fém felszínén úsztatással készül) színtelen, teljesen átlátszó. Vannak speciális gyártmányok, melyek optikai igényeket is kielégítenek, ezekről közvetlenül munkatársunktól érdeklődhet.

Kattintson ide, és az üveggyártásról olvashat!

 

Normál float üveg

Normál Float üveg Jellemzői: Síkfelületek, nagymértékű fény áteresztés, optikai tisztaság.

ExtraClear™ float üveg

ExtraClear™ Jellemzői: A fényárban úszó lakások és irodák, fontos szerepet játszanak az élet minőségében. Ez a kiváló minőségű síküveg további értékeket ad ehhez az élményhez a normál float üveghez képesti fokozottabb tisztaságának köszönhetően.

ExtraClear™ Plus float üveg

ExtraClear™ Plus Jellemzői: Egyesíti a technikai előnyöket és az esztétikai megjelenést. Jellemzői messze meghaladják az EN 572-2 szabvány követelményeit.

Jól alkalmazható duplarétegű homlokzatoknál, válaszfalak építhetők belőle. Asztallapok, bútorok, parapet üvegek üvegházak készítéséhez is kiváló. Jól válogatott alapanyagokból, különösen az alacsony vas, kvarchomok tartalom biztosítja jellegzetes semleges megjelenését. Formatív előnyeit összehasonlítva normál float üvegekkel nagyobb átláthatóságot és több természetes színt biztosít.

Választható termékek
Megnevezés
3 mm vastag szintelen float üveg
4 mm vastag szintelen float üveg
5 mm vastag szintelen float üveg
6 mm vastag szintelen float üveg