Két üvegrétegből összeállított hőszigetelő üvegszerkezet

ClimaGuard 1.0

ClimaGuard 1.0

ClimaGuard®1.0 Javasolt felhasználási területek: Változékony időjárási körülmények közé, ahol az erős hideg, és a túlzott napsütés egyaránt problémát okoz.

A legmagasabb szintű hőszigetelést biztosítja. Felhasználható normál hőszigetelő üvegként, vagy többrétegű hőszigetelő üvegszerkezet készítéséhez. A semleges színű és a magas fényáteresztő képességű. Ideális mind az új építésű projektek, mind az épület felújításokhoz.

Elősegíti a tökéletes komfortérzet megteremtését. A fokozott hőszigetelés eredményeként az üveg felületén lévő magasabb belső hőmérséklet, csökkenti a páralecsapódás lehetőségét.

Részletes tulajdonságok

ClimaGuard D

ClimaGuard D

ClimaGuard D Javasolt felhasználási területek: Vitrinek kirakatok, és minden más olyan hely ahol a vizuális élmény a fontos. Szín-semlegesség mind a tükrözésben, mind pedig a fény áteresztésben. Megtartja a természetes színeket mind annak, ami az üvegen keresztül látható, vagy ami visszatükröződik benne. Kristálytiszta, homályosodás nélküli, nagymértékű fényáteresztő képesség jellemzi. A természetes megvilágítás legjobb kihasználása.

Természetes megjelenést nyújt, nincsenek hullámhatások az üvegtáblákon belül Elfogadható hőszigetelő képessége lehetővé teszi az energiatakarékossági követelmények betartását, csökkentve a fűtési költségeket.

Részletes tulajdonságok

ClimaGuard N

ClimaGuard N

ClimaGuard® N korszerű hőszigetelő üveg, amely egyrészt magas hőszigetelési értéket biztosít a fejlett réteg - bevonatok eredményeképpen, másrészt a napenergia - áteresztést alig akadályozza. Javasolt felhasználási terület: A nagy üvegfelületekkel készített helységek, és télikertek a hideg időszakban szinte napkollektorrá válnak, és segítenek az értékes hőenergia megtakarításában. Leginkább a hegyvidéki területeken ajánlott, ahol a nyár nem túlforró, a tél viszont napos.

Nyári időszakban árnyékolástechnikára lehet szükség, a meleg kívül tartására. Ez a lágybevonatos hőszigetelő üveg termék megfelel a legmagasabb teljesítmény és minőségi szabványoknak is. Kielégíti a hőszigetelés, átlátszóság és homogenitás iránt támasztott magas szintű igényeket is. A termék szigorú minőségellenőrzésen esik át, hogy a vevők egyformán kiváló minőségű terméket kapjanak.

Részletes tulajdonságok

 

ClimaGuard NL

ClimaGuard NL

ClimaGuard®NL Jellemzői: A nagy üvegfelületekkel készített helységek, és télikertek a hideg időszakban szinte napkollektorrá válnak, és segítenek az értékes hőenergia megtakarításában. Leginkább a hegyvidéki területeken ajánlott, ahol a nyár nem túl forró, a tél viszont napos.

Nyári időszakban árnyékolástechnikára lehet szükség, a meleg kívül tartására. A ClimaGuard® N -nel összehasonlítva, valamivel jobb a hőszigetelése, valamivel kevesebb nap hőt enged be, és jobb az átláthatósága. Az üveg bevonata alig látható, és ily módon rendkívül szín-semleges, és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Igen nagy fény áteresztéssel és kis mértékű visszaveréssel. Kitűnő hőszigetelésének köszönhetően, hő veszteséget és fűtési költségcsökkentést eredményez használata. Kiváló szín-semleges megjelenés mind kívülről, mind belülről.

Részletes tulajdonságok

 

ClimaGuard prémium

ClimaGuard prémium

ClimaGuard®Premium terméket, arra terveztek, hogy kompromisszumok nélkül túlszárnyalja az elvárásokat az átlátszóságban és a nap energiájának felhasználásában.

Az átlátszósága a bevonat nélküli üveghez hasonlítható – optimális nappali fény-kihasználást biztosítva. A magas szín- visszaadási index, valamint az áteresztett és visszatükrözött szín semlegessége maximális komfortot biztosít a lakásokban történő alkalmazáskor érzékelhető átlátszósággal. Ugyanakkor teljesíthető minden jelenleg érvényes energia-takarékossági előírás is.

Javasolt felhasználási területek: Síkvidéki éghajlatviszonyok között a legjobb megoldás. Megfelelő szigetelést biztosít, mind a kifelé igyekvő hő, mind a túlzott nap hő ellen.

Részletes tulajdonságok

ClimaGuard solar

ClimaGuard solar

ClimaGuard® Solar magas hőszigetelő képesség, az alacsony hő veszteségnek köszönhetően, csökkenti a fűtési költségeket, ezen keresztül közvetlenül hozzájárul a klíma védelméhez, csökkentett CO2-kibocsátást eredményez.

Ez az üveg a napenergia és a hőszigetelés, az energia - gazdálkodás, az átláthatóság követelményének, kompromisszummentes megvalósítása. Mint ahogyan a nevében is benne van, az erős napsugárzásból eredő túlfűtés megakadályozására szolgál. E-mellett télen is kiválóan szigeteli az épületet. Csökkenti a légkondicionálás költségeit, valamint hozzájárul a kellemes komfortérzet megteremtéséhez.

Részletes tulajdonságok