Három üvegrétegből összeállítot höszigetelő üvegszerkezet

ClimaGuard N3

ClimaGuard N3

Javasolt felhasználási terület: Tripla rétegű szigetelő szerkezet készítéséhez kifejlesztett üveg. ExtraClear™ float üveg, kombinációjával egy kiváló vizuális teljesítményt, nyújtó semleges, fénytörésű magas fényáteresztő képességű szerkezet készíthető belőle. A fokozott hőszigetelés eredményeként az üveg felületén lévő magasabb belső hőmérséklet, csökkenti a páralecsapódás lehetőségét, minimálisra csökkenti a hideg, érzetett. Nyáron csökkenti a hűtés télen a fűtés költségét.

A Dr. Wolfgang Feist a Passivhaus Intézet, Németország minősítése alapján, igazoltan alkalmas "passzív ház elem"

Részletes tulajdonságok

 

 

ClimaGuard Premium

ClimaGuard Premium

Javasolt felhasználási terület: Kivalló alap a háromrétegű hőszigetelő üvegek gyártására. Magas hőszigetelő kepesége, jó átláthatósággal, semleges színegyensúllyal párosul. A fokozott hőszigetelés eredményeként komoly energia-megtakarítás, érhető el. Az üveg felületén lévő magasabb belső hőmérséklet, csökkenti a páralecsapódás lehetőségét, minimálisra csökkenti a hideg, érzetett. Nyáron csökkenti a hűtés télen a fűtés költségét. A szerkezet kitűnő választás passzívház nyílászáróinak üvegezéséhez.

Részletes tulajdonságok

ClimaGuard 1.0

ClimaGuard 1.0

Javasolt felhasználási terület: Háromrétegű hőszigetelő üvegek gyártására alkalmas üveg. Átláthatósága, semleges színegyensúlya, kiváló hőszigeteléssel párosul. A külső hideg nem érzékelhető a belső oldalon, hőszigetelő képességének köszönhetően, de a nyári meleget sem engedi a hűvös szobába. Használatával télen a fűtés, nyáron a hűtés költsége csökken. Passzívházak nyílászáróinak üvegezésére jól használható.

Részletes tulajdonságok