Üvegezés, épületüvegek

2014 évtől kezdődően épületüvegező részleget hoztunk létre. Mindeddig nem vállaltunk üvegezést, üvegcserét, asztalosaink az ablakjavításakor, ablakfelújításkor ugyan helyeztek be a keretekbe új üveget, de ha valaki csak egy kitört ablak üvegét akart cseréltetni, tovább irányítottuk valamelyik helyi üvegeshez. Na, ez megszűnt! Vállaljuk, csak hozzák nyugodtan. Sőt, még készletet is tartunk az általánosan használt üvegekből.

Vállaljuk bármilyen ablak, ajtó üvegének cseréjét, üvegezett féltetők, és más üvegezett szerkezetek javítását, üvegezését. Az alábbi kategóriákban megtalálhatja az ön számára szükséges üvegtípust, és minden szükséges adatot az üvegekről. Amennyiben kérdése van, az oldal alján található kapcsolati címeken érdeklődhet munkatársainknál.

Laminált üvegek

A laminált üvegek két vagy több üvegréteg összeragasztásával (laminálásával) készülnek.

Legismertebb felhasználása az autók első szélvédője. Ennél a laminált üvegnél az a cél, hogy, ha kavics vagy más kemény tárgy betöri, ne „pókhálósodjon” be megakadályozva a kilátást. Nem mellékes, hogy törés után is a helyén marad, nem esek ki rajta a gépkocsiban ülő személy.

Az épületüvegezésnél is ezt az alaptulajdonságot hasznosítjuk, de ahány felhasználási terület, megannyi szerkezet, és módosított részlet.