Zuhanytálca

Új zuhanytálcát szeretne fürdőjébe? Tekintse meg zuhanytálcáinkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

Milyen legyen a zuhanytálca?

Milyen legyen a zuhanytálca?A zuhanykabin sok fürdőszoba központi eleme, hiszen helytakarékosabb és sokszor praktikusabb, mint egy kád. Ezen kívül gyors lehetőséget biztosít a tisztálkodásra, miközben kevesebb vizet is fogyaszt.

A zuhanykabinok alapját képezik a zuhanytálcák. Mit kell tudnia egy jó zuhanytálcának? Alapvető követelmény, hogy a zuhanytálca biztonságos legyen, ne kockáztassa a testi épségét a csúszós felület miatt, aki belép a zuhanyfülkébe. Legyen tartós, szép és biztonságos, mindez pedig elérhető áron.

A zuhanytálca készülhet akrilból, kerámiából, öntöttmárványból, de akár fa lábrács is kerülhet a tálcába. Ezek közül az akril zuhanytálcák a legelterjedtebbek. Minek köszönhetik népszerűségüket?

Az akril egy hőre lágyuló, könnyen alakítható anyag, így bármilyen forma készülhet belőle. Egy ideig képes megtartani a hőt, így a meleg víz lassabban hűl ki benne. Nem hajlik, nem repedezik, könnyen lehet tisztítani és a felülete is antibakteriális. Nem csupán komfortos és biztonságos, de fényes felülete miatt szép is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen minőségi zuhanytálcát!

 

Egyedi fürdőhöz épített zuhanytálca illik!

Egyedi fürdőhöz épített zuhanytálca illik!Olyan zuhanyzót szeretne, amilyet sehol sem talál az áruházak kínálatában? Legszívesebben egyedi és személyre szabott zuhanykabinban mosakodna minden egyes nap? Ennek nincs semmi akadálya!

Keressen meg minket bizalommal, ha megbízható szolgáltatásokat keres, és rutinos, képzett szakemberekre bízná a zuhanykabin kialakítását! Az épített zuhanytálca kivitelezését akár azonnal is megrendelheti tőlünk, és előzetes egyeztetést követően meg is kezdődhetnek a munkálatok.

Az épített zuhanytálca több olyan előnnyel is rendelkezik, amit Ön sem hagyhat figyelmen kívül! Először is kiváló és tartós alapanyagokkal dolgozunk, és ügyelünk arra, hogy a zuhanytálca minőségi munka legyen. Lehet padka nélküli, akár akadálymentesített is a zuhanyzó, az igényeknek és a fürdőszoba adottságainak megfelelően egyedi megoldásokkal kiegészítve. Az eredmény egy, az átlagostól eltérő, személyre szabott és esztétikus zuhanyzó, épített zuhanytálcával!

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken a részletekért és az árajánlatért!

Akril zuhanytálcák

Akril külső héj, üvegszálas műgyanta hordozón, belső merevítéssel.