Üvegezés, épületüvegek

2014 évtől kezdődően épületüvegező részleget hoztunk létre. Mindeddig nem vállaltunk üvegezést, üvegcserét, asztalosaink az ablakjavításakor, ablakfelújításkor ugyan helyeztek be a keretekbe új üveget, de ha valaki csak egy kitört ablak üvegét akart cseréltetni, tovább irányítottuk valamelyik helyi üvegeshez. Na, ez megszűnt! Vállaljuk, csak hozzák nyugodtan. Sőt, még készletet is tartunk az általánosan használt üvegekből.

Vállaljuk bármilyen ablak, ajtó üvegének cseréjét, üvegezett féltetők, és más üvegezett szerkezetek javítását, üvegezését. Az alábbi kategóriákban megtalálhatja az ön számára szükséges üvegtípust, és minden szükséges adatot az üvegekről. Amennyiben kérdése van, az oldal alján található kapcsolati címeken érdeklődhet munkatársainknál.

Katedral

A nem átlátszó mintás üvegeket nevezik gyűjtőnéven katedrál üvegnek az általános felhasználók. Gyártása során egyik oldalára mintát hengerelnek. Általában 4-5 mm vastag, de vannak ezt meghaladó méretek is. Lehet színtelen, sárga, vagy bronz, de kapható kék zöld, és pink színben is.

            A gyártás folyamán mintásra savazott üvegeket is itt listázzuk, mert a felhasználók ide sorolják, itt keresik őket (tévesen).