Bővebben a kerti pavilonról...

Kerti pavilon

A szaletli merev-vázas esővédő tetővel épített változata, a kerti pavilon. Angliában mobil oldalfallal is ellátják, de ez magyar országon nem szokás. Nevezik nyári laknak is.

Nádtető régi hagyományos tetőfedő anyag, ami a kerti pavilonon is jól mutat.


A nagyobb méretű kerti pavilonba bevihetjük az italhűtőt, esetleg a vezetékes vizet is beszerelhetjük, hogy ne keljen mindig a lakás konyhájába szaladgálnunk, ha szükségünk van valamire.


A kisméretű telken megteremti az intimitást. A fixen épített falakat árnyékoló ponyvával is kiegészíthetjük, a nap és a kíváncsi szemek kirekesztése érdekében.

Körpad.

A kerti pavilon padján kényelmesen fekve sziesztázhatunk, ha elpilledtünk ebéd után.

Szellős megoldás.

A dobogóra állított kerti pavilon védve van a talajból felszivárgó nedvességtől. Az sem mellékes, ha mezítláb nem lépünk rá a fűben rejtőzködő, gyerekek által félredobott kisautóra, golyóra.

A kerti pavilon hagyományosan fából készül, így nem melegszik át, és nem sugározza a hőt az alatta tartózkodókra. Sokféle méretben és stílusban készülnek a kerti pavilonok, mindig a helyszínen már meglévő épületekkel stílus azonosan, de a megrendelő igényeinek megfelelően.

Tudásunkat az Ön igényeinek, kényelmének szolgálatába állítjuk...

Szeretnénk elkészíteni Önnek is, azt a kerti eszközt, melyben leginkább örömét leli.

Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, amennyiben kérdése van, az árnyékoló előtetőkkel, pergolákkal, lugasokkal, esővédő féltetőkkel, kerti pavilonokkal, vagy a rózsakapukkal kapcsolatban.