Bővebben a kerti játékokról...

Kerti játszóházak

A kert gyermekeink számára a szabadság megtestesülésének helye lehet. Hiszen itt lehet egy olyan ház, ami csak az övé(k). Gondoljunk bele, hogy épületeink házaink azok berendezési tárgyai a felnőttekhez van méretezve. Ők az asztalt nem érik fel, ha széken ülnek, lelóg a lábuk és nem éri el a földet. A kertben építhetünk egy kerti gyerekházat, ami az Ő méretükhöz van készítve. Ide felnőtt be sem teheti a lábát, (hiszen nem is fér be) ez az Ő birodalmuk. Mi sem szeretjük, ha gyermekeink a dolgozószobánkban játszanak, vagy az íróasztalunk fiókját leltározzák. Az intimitás, a magántulajdonhoz ragaszkodás az ő agyukba is be van programozva. Tehát ha tehetjük, biztosítsuk számukra ezt a semmi mással nem pótolható élményt.

Várak

Az én házam az én váram!

- Ide csak az jöhet be, akinek megengedem! Már, ha befér. A második szint a tető, csak mélyebbnek kell lennie, hogy a mellvéd valóban mellvéd legyen, gyermekünk le ne essen.

Dizájn

Ki ne szeretne egy ilyen kerti játszóházat.

A kertünknek is díszévé válik egy szép kerti játszóház.

Mintha csak Liliputban lennénk. Kerti játszóház álom.


Egyszerű letisztult vonalak, vidám nevető színek, és még csúszda is van hozzá. Ennek a kerti játszóháznak nem lehet ellenállni!


A mézeskalács ház sem volt kívánatosabb, mint ez a kerti játszóház. Biztos, hogy Jancsi és Juliska ezt választotta volna, ha meglát ja. És ebben nincs boszorkány(ság)!


Ezek a kis épületek, a felnőttek számára is jó szórakozást nyújtanak. Gyermekeinkkel együtt festhetjük, virágokkal díszíthetjük, játékosan megtanulják, hogy mindenünket amink van ápolni karbantartani csinosítani kell, folyamatosa. A kerti játszóházak ezt is segítenek megtanítani gyermekeinknek.

Hinták

Ezek a hinták, és csúszdák, komplexebbé teszik a kerti játszóházat.

A magasra kötött gyűrű játék közben erősíti, tornáztatja a kis lurkókat.

Különlegességek

Kempingezni szeretők gyermekeinek.

Nagyon praktikus kerti játszóház. Ez a cirkuszi lakókocsi. Kerekeinek köszönhetően könnyen áttelepíthet ő, ha máshová akarjuk tenni, vagy csak egyszerűen szeretnénk a füvet levágni alatta.

A Hét törpe háza.

Mesés meseház. Nem fából készült, de még a felnőtteket is elkápráztatja ez a csodálatos kerti játékház. Megjegyzem, elkészíthető fából is!

A gyermek nem egy kisméretű felnőtt, az ő világuk még teljesen más. Még nincsenek meg a felnőttek tapasztalatai bennük, de szeretik a felnőttek világát utánozni. Ebből tanulva válnak felnőtté.

Munkatársainkkal sok energiát fordítunk arra, hogy álomvilágukat minél színesebbé tegyük, segítsük Őket az életük e rövid, -de később pótolhatatlan- szakaszán és minél szebb élmények megszerzésében segíteni. Ennek érdekében grafikust, és dizájnért is bevonunk a kerti játszóházak tervezésébe, mert sem a forma, sem a színvilág nem lehet közömbös, nagymértékben befolyásolja későbbi ízlésüket. Sorozatgyártásunk nincs, de választhat korábban már megvalósított kerti játszóház tervek közül, melyet igényei figyelembevételével újra elkészítünk. Annak sincs akadálya, hogy az Ön elképzelését valósítsuk meg, és egyedi igényei szerinti kerti játszóházat készítsünk.

A gyermekek számára készített termékek mind baleset megelőzés, mind ízlésvilág formálása szempontjából nagy odafigyelést, követel az erre vállalkozóktól. Cégünk felkészült az ilyen kihívások teljesítésére.