Redőny javítás, felújítás, csere

Műanyag vagy alumínium redőnyök működtető mechanikáját lehet javítani. Az elöregerett lamellák nem javíthatók, azokat csak cserélni lehet. 

Más a helyzet a fa redőnnyel! A fa redőny javítható felújítható! A festék, a fa felületén, sokszor sérül, elöregszik, ezért felpereg. Ez a hiba egyszerű fetéssel nem orvosolható. A fa redőny nem gittelhető, mert a vastag festékréteg a naptól és a rezgéstől könnyen lepereghet. Így a megoldás a régi a laza régi festék eltávolítása, a jól tapadó réteg elvékonyítása, a redőny külső és belső oldalán egyaránt. Mivel a redőny az épület homlokzatán van, külső oldala biztonságosan csak állványzatról, vagy alpintechnikával érhető el. Ennél sokkal egyszerűbb kiszerelni, és műhelyben végezni el a szükséges javítási műveleteket. Állványon jobban látható a lamellák állapota, egyszerűbben kicserélhető a felsőrészében található csévélő gurtni.

 

A redőny felújításakor érdemes a redőnyszekrény hőszigetelését is elvégezni.

Kattintson ide, és részletesen olvashat a redőnyszekrény hőszigeteléséről!

A felfrissített felületre felvitt olajalapú festék azonkívűl, hogy szép, hosszú időre megóvja a redőny lamelláit a naptól esőtől, és minden káros hatástól. Bármilyen, a szinminta alapján választott árnyalatban pompázhat redőnye! 

 

 

 

 

 

 

Válljuk bármilyen alapanyagú (fa, műanyag, aluminium) beszorult, leszakadt redőny javítását, huzógurtni cseréjét, vagy a redőny átalakítását motoros működtetésüre. 

Kérdésével forduljon munkatársunkhoz, a +36 70 320 7905 telefonszámon.