Munkamódszer zuhanykabin

 A zuhanykabin felől érdeklődők általában telefonon vagy e-mail-en keresztül veszik fel a kapcsolatot velünk. Az email-ben érdeklődőket telefonon visszahívjuk, hogy megismerjük elképzelésüket a zuhanykabinról és elmondjuk annak megvalósíthatóságát. Az első beszélgetésünk alkalmával, az igény szerinti méretek alapján, tájékoztató jellegű nagyságrendi bekerülési költséget mondunk, a már elkészített zuhanykabinok tapasztalatai alapján. Így az érdeklődő eldöntheti, hogy megfelelő-e számára az ár, és érdemes-e tovább tárgyalnunk a zuhanykabin építéséről.

 Amennyiben nagyságrendileg megfelelő az ár, helyszíni felmérést végzünk. A megrendelő és családja körében, a helyszínen bemutatjuk a szerelvényeket, üvegeket, és a zuhanykabin beépítés módját. Aki szeretne még többet megtudni a zuhanykabinról, és szeretne még több zuhanykabin szerelvényt látni, és ezeket megfogni azt telephelyünkön további információkkal várjuk. Pontos méreteket veszünk fel, és ennek alapján irodánkban elkészítjük az árajánlatot. A zuhanykabin árajánlatot e-mail –ben küldjük el.

 Igény esetén, már az építkezés, felújítás kezdetekor részt veszünk a kapcsolódó szakipar munkájában. Megbeszéljük a lefolyó kialakításának típustól függő módját, és segítünk a burkolás kialakításában is. Szükség esetén a burkolás előtt felszereljük a falra azokat az „implantátumokat” amikre a kádparavánt rögzítjük. Gipszkarton falak esetén meghatározzuk az erősítések helyét kialítási módját, hogy legyen mihez rögzíteni a szerelvényeket. Nagyobb beruházásoknál (szállodák felújítása, több fürdőszobát magába foglaló lakások) ma már megszokott, hogy a tervezési időszaktól jelen vagyunk, tanácsainkkal segítjük a kivitelezést.

 Az árajánlat elfogadása után készítjük el a tervrajzokat, és megkezdjük a zuhanykabin gyártását. A zuhanykabin gyártása általában 2 hétig tart. Ennyi időre van szükség az átgondolt tervezésre, és az üvegek, egyedi szerelvények legyártásra.

 Mikor a zuhanykabin elkészült, kollégáink előre egyeztetett időpontban a helyszínre szállítják ahol beépítik.

 Ettől a módszertől előfordulnak eltérések, mint például:

            Az érdeklődővel az előzetes egyeztetés telephelyünkön történik, nem kér felmérést, ezt ő maga végzi el.

            Nem kér beépítést, az általa megbízott szakember szereli be a zuhanykabint. Ilyenkor a kiszállítást is a megrendelő végzi.

 Természetesen a megrendelőtől kapott méretek pontosságáért, valamint az általa megbízott szerelő munkájáért, és az általa végzett szállításért felelősséget nem vállalunk.

Vissza