Téglalap alapú zuhanykabin

Téglalap alapú zuhanykabin

Téglalap alapú zuhanykabin jellemzője:

     - Közvetlenűl, a falra, vagy fix üveg közbeiktatásával van a zuhanykabin ajtó rögzítve.

     - Lehet egy vagy két ajtós kivitelű zuhanykabin.

     - A zuhanykabin ajtók nyílhatnak kifelé és kifelé vagy befelé egyaránt. Ennek előnye, hogy épített zuhanymedence setén, a használaton kívül vissza a fal mellé hajlított ajtók, nem foglalnak helyet a fürdőszobából.

    

 

Kétajtós ötrészes kétszemélyes zuhanykabin

Kétajtós ötrészes kétszemélyes zuhanykabin

A zuhanykabin legyen olyan, mint egy váza, és ne olyan, mint egy akvárium! Sokkal szebb látvány a kecses vázában egy szál virág, mint ugyan az a virág egy akváriumban. Ezért mindig problémás feladat a nagyméretű zuhanykabinok tervezése. Ennél a kabinnál sikerült elkerülni ezt a hibát. A sarkon találkozó két fix üveget egymáshoz ragasztottuk. A kellő merevség elérésére sarokpolcot ragasztottunk az illesztésbe. Így a zuhanykabin használójának, van hová helyeznie, a zuhanyzás kellékeit. Itt is "liftező" zuhanykabin zsanérok vannak, hogy az ajtó csak akkor érjen a padlóra, ha zárnia kell a víz útját.

Kétajtós ötrészes kétszemélyes zuhanykabin

Kétajtós ötrészes kétszemélyes zuhanykabin

Mintha csak az előző zuhanykabint építettük volna meg ismételten. A hasonlóság szembetűnő, de a felhasználók nem azonosak, így a két zuhanykabin sem lehet azonos. Ez a zuhanykabin padkára van építve, és nem a padlóval azonos szintre. Az ajtajai pedig ki és befelé egyaránt nyithatóak, a megrendelőnk határozott kérésére. Szereti, ha nem kell visszalépnie, mindig előre haladhat.

Egyajtós háromrészes savazott mintás zuhanykabin

Egyajtós háromrészes savazott mintás zuhanykabin

Ebben a fürdőszobában kisebb volt a hely, mint az előzőekben, de még igy is elég ahhoz, hogy egy szép kényelmes zuhanykabint építhessünk. A zuhanytálcára van helyezve, a zuhanykabin, ami szükség esetén könnyen és gazdaságosan cserélhető. A zuhanykabin savazott mintái, diszkréten takarják a használó szemérmét. Erős masszív építésű zuhanykabin, hosszú ideig megelégedéssel használhatja bárki.

Zuhanykabin aranyozott szerelvényekkel

Zuhanykabin aranyozott szerelvényekkel

Zuhanykabinok szerelvényeit aranyozott kivitelben is elkészítjük. Ezekhez a zuhanykabinokhoz azokat az alkatrészeket, melyeket más zuhanykabinokhoz rozsdamentes acélból készítünk, rézből készítjük el, és így aranyozhatóak. A galvanizálás ékszerarannyal történik. Az elkészült aranyozás vastagságáról, és a galvánozáshoz felhasznált arany karátszámáról igazolást adunk.

Nagyméretű zuhanykabin ülőkével

Nagyméretű zuhanykabin ülőkével

Már megint a nagyság!

Minél több kényelmi funkciójú tárgyat akarunk a zuhanykabinba elhelyezni, annál nagyobb zuhanykabint kell készíteni. Ebbe a zuhanykabinba ülőpad került kialakításra. Így a zuhanykabin alaposan meg kellett növelni. Úgy látom, sikerült megoldani anélkül, hogy ormótlan lenne. A szürke színű üveg, jól harmonizál a zuhanykabin méreteivel, nem uralja a teret.

Négyoldalas zuhanykabin LED világítással

Négyoldalas zuhanykabin LED világítással

Négyoldalas zuhanykabin.

A sarokban régen egy hidromasszázs zuhanykabin állt. Sorozatos meghibásodásait, és a javítással járó procedúrákat megunva döntött úgy a megrendelő, lecseréli egy tisztálkodásra tervezett, és készített zuhanykabinra, hiszen a masszázsfunkciókat már régen nem használta senki a zuhanykabinban. Minket kért fel egy új jól használható, és a hely hangulatához igazodó zuhanykabin építésére. A régi zuhanykabin kibontása után láttuk, hogy a falon éktelenkednek a régi zuhanykabin bekötéseinek helyei. Hideg- meleg víz szennyvízlefolyó és az elektromos bekötés. A falon lévő csempéből már nem volt egy darab sem, a teljes fürdőszoba burkolásról, szó sem lehetett. Valahogy mégis el kellett tüntetni, a régi zuhanykabin nyomait és építeni helyette, egy jól használható zuhanykabint. A sötét tónusú csempe nagyon kötötte a szint. Így csak az a megoldás maradt, hogy az egészet eltakarjuk egy nagy fekete üveglappal, amire hátulról LED szalagot helyeztünk, hogy a világítás megtörje a fekete szín komorságát. Az oldalfal szintén üveglap. A fénykép nehezen adja vissza a látványt, a sok tükrözés miatt, de mikor készült nem gondoltuk, hogy webre kerül, ezért mi készítettük el.