Egyedi négyzetalapú ives zuhanykabin

Ives zuhanykabin jellemzői:

     - Minden esetben a zuhanykabin ajtó fix üveg közbeiktatásával van a falra szerelve szerelve (méretezés miatt).

     - lehet egy vagy kétajtós kivitel.

     - Az ajtók mérete leggyakrabban 1/4 vagy 1/8 körív, és 525 mm rádiusz. Természetesen ettől eltérő zuhanyajtómérte is gyártható.

     -Mérettől és konstrukciótól függően felső kitámasztás szükséges lehet.

    

 

Két ajtós négyrészes íves zuhanykabin 01

Két ajtós négyrészes íves zuhanykabin 01 Két ajtós négyrészes íves zuhanykabin 01

Két nyitható ajtóval készítettük ezeket a zuhanykabinokat. Padlóba süllyesztett zuhanymedencével készültek, hogy a zuhanykabin használója könnyebben beléphessen. Az ilyen módon épített zuhanykabin, megfelel az akadálymentes előírásoknak, és amennyiben a lakóhely szerinti önkormányzat támogatja a mozgásukban tartósan korlátozott lakókat, jogosultak a támogatásra, akik így átalakítják fürdőszobájukat. A támogatáshoz szükséges igazolásokat, dokumentumokat a vevőink rendelkezésére bocsátjuk.

Igény szerint antikolt kivitelű szerelvényeket is tudunk adni, bármelyik zuhanykabinunkhoz.

 

 

Két ajtós négyrészes íves zuhanykabin

Két ajtós négyrészes íves zuhanykabin

Ez a zuhanykabin is épített zuhanymedence padkájára lett ültetve, zuhanytálca helyett. A két nyitható ajtó kényelmes átjárást biztosít, a zuhanykabin használója számára. Méretéből adódóan le lehet hajolni a szappanért, ha leesik, sőt, akár egy zuhanyülőkét is ellehetne helyezni egy ekkora zuhanykabinban.

Kétajtós háromrészes íves zuhanykabin

Kétajtós háromrészes íves zuhanykabin

Miután megrendelőnk megunta az alacsony minőségű zuhanykabin javíttatását, és rosszul működő toló zuhanyajtók beszorulásával járó problémák állandósulását, úgy döntött zuhanymedencét építtet a zuhanytálca helyett, és nyílóajtós zuhanykabint építtet rá. Egyedileg gyártottunk részére egy íves zuhanykabint, mert nem kellett csak egy fix üveg a két ajtó mellé, de az-az egy semmilyen járatos méretbe nem volt beilleszthető. A padka belső szélére tettük a zuhanykabint, hogy a víz egészen biztosan ne folyjon ki belülről.