Egyedi kád mellé épített zuhanykabin

Egyedi kád mellé épített zuhanykabin

Amikor zuhanykabint építünk közvetlen a kád végébe, beleszaladunk abba a problémába, hogy mit igazítsunk mihez. A kád leggyakrabban csak 70 cm széles, és ez kevés a zuhanykabinnak.

Hogyan lehetne szélesebbre készíteni?

Meddig érjen a zuhanykabin kád felőli üvege?

A kád széléig, vagy a zuhanytálcáig?

Ha a zuhanytálcáig ér, mögé megy a bogár, és hogy lehet kitakarítani a pár milliméteres résből?

 

És még hosszan sorolhatnám. Mi valamennyi kérdésére választ adunk, és javaslatainkat el is tudjuk készíteni.

 

Kád és zuhanykabin együtt? Miért ne?

Kád és zuhanykabin együtt? Miért ne?Általában a nők szívesebben fürdenek kádban, míg a férfiak inkább zuhanyozni szeretnek. De miért ne lehetne mindkét nem igényeinek megfelelő kialakítást ugyanabban a fürdőszobában kivitelezni? Az egyedi zuhanykabin készítése kád mellé nem okoz problémát, ha a fürdőszoba adottságai is engedik azt.

Természetesen nem csak a nők és a férfiak szempontjából érdemes egy ilyen egyedi zuhanykabin kialakításába fektetni. Idő hiányában az ember inkább a zuhany mellett dönt, de más esetekben nem kell lemondania a kádról, ahol kikapcsolódhat és relaxálhat. Emellett a nehezebben mozgó időseknek jelentős könnyebbséget jelent a kabin használata, ám ha gyermekek vannak a családban, őket mindig jobb kádban fürdetni, jobban hozzájuk lehet férni, és ők is tudnak egy kicsit pancsolni a habok között.

Ha az Ön elképzeléseiben nem nélkülözhető egy kád a fürdőzéshez, de a hétköznapi rohanás ezt mégsem mindig engedi meg, érdemes az egyedi zuhanykabin kialakítása a kád mellé!

Bátran nézzen körül weboldalunkon, és ötleteivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Komfortos fürdőszoba az egész családnak!

 

Kád mellé épített zuhanykabin

Kád mellé épített zuhanykabin Kád mellé épített zuhanykabin

A kádmellé épített zuhanykabinok sokféleképen készülhetnek. A zuhanykabin kádhoz illesztésének lehetőségei szinte végtelenek. Ezeknél a zuhanykabinoknál a kádból hátrafelé kilöttyenő víz a zuhanyba folyik

Kádmellé épített zuhanykabin antikolt szerlevényekkel

Kádmellé épített zuhanykabin antikolt szerlevényekkel

A megrendelő a kád mögötti peremet, mint polcot kívánta használni, ezért a zuhanykabin oldalüvegét, a párkányra kérte ültetni. A szerelvények antikoltak, akár a zuhanykabin csaptelepe. Nagyon elegáns szép fürdőszoba nívóját sikerült tovább emelnünk.

Kádmellé épitett zuhanykabin szélles peremmel

Kádmellé épitett zuhanykabin szélles peremmel

A kádat széles peremmel építették körbe. Ehhez kellett illesztenünk a zuhanykabin oldalfalát. A zuhanymedence szélessége megengedte, hogy az ajtót viszonylag széles fix falhoz zárjuk, a fix falat pedig az oldalfalhoz ragasszuk. No meg az elmaradhatatlan ragasztott polcok.

Kádmellé épített zuhanykabin

Kádmellé épített zuhanykabin

A hidromasszázs kád előlappal lett beszerelve, ezért a zuhanykabint védőparavánnal rekesztették el. A paraván külső oldalához építettük a kabint, hogy a kádból túlcsorduló víz a zuhanykabinba folyjon, és ne a kád elektromos egységeibe.