Hotel, Szálloda, Fogadó

Vendéglátó helyek szívesen használják termékeinket, és kérnek fel bennümket javításokra karbantartásra, építésre.

Hotelek-fogadok / Continental Hotel Budapest**** Superior

     A Continental Hotel Budapest, a régi Hungária fürdő épületének átalakítása, megmentése során készült el. Elegáns belvárosi szálloda, sok szobával, nagy vendégforgalommal. Aki a belváros szeretné látni, és nem akar sokat utazgatni ilyen száll meg.

      Az építesek során mint mindíg fontos szempont a bekerülési költség. Ez itt is így volt. Nagyon kedvező áru ajánlatot kaptak egy külhoni beszállítótól, amin kapva kaptak, és megrendelték a terveken szereplő méretben, mennyiségben, amit eszerint le is szállított a gyártó. A kiválasztott típus, azonban 5 mm-nél nagyobb diferenciáát nem tud korrigálni. Az építés során a fürdőszobák ennél jóval nagyobb, 1-3 cmétres méreteltéréssel készültek el. Mivel a termék már megvolt, újat rendelni nem akartak, elfogadták a méretdiferenciákat, és beépítették a zuhanyajtókat. A víz ugyan kifolyt, esztétikus sem volt, de a szálodát nyitni kellett, "legfeljebb a takarítók munkája leszt több" mondták. 

     Eltelt majdnem három év, és kiderült, hogy a zuhanytálcák tömítése sem megfelelő, ázik kivülről a zuhnyzó fala. Hívták a kivitelezőt, jvítsa ki a szigetelés hbáját. Ekker kerültünk képbe Mi. A fürdőszobákat szét kell szedni mindenképen, akkor most érdemes a zuhanyajtókat is javítani, egy füst alatt mindkét munka elvégezhető. 

     A megoldás az volt, hogy ahol lehetett a falra szerelt díszítő léccel kipótoltuk a hézagot, ahol nem ott az egyik szárnyat ujra gyártottuk. 53 szobába javítottuk meg ilyen módon a zuhanyzó ajtókat. Volt még 16 szoba, ahol nem lett zuhanyajtó beszerelve eredetileg, ide gyártottunk zuhanyajtót. Munkánk eredményes volt, és azóta a zuhanyajtók hibátlanul működnek.  Sok vendégnek okozva örömet a tisztálkodás közben.

Kattintson ide, és hotel saját honlapját láthatja!