Hotel, Szálloda, Fogadó

Vendéglátó helyek szívesen használják termékeinket, és kérnek fel bennümket javításokra karbantartásra, építésre.

Hotelek-fogadok / Buda Castle Fasion Hotel**** Budai Vár

     A Buda Castle az Úri utcában a Budai Várnegyed gyöngyszeme. Aki ódon hangulatú utcában, egy nem kirívó de minden igényt kielégítő csendes diszkrét hotelben keresi a pihenést, itt megtalálja. Az épület műemlék így megőrizte a középkor hangulatát. Megmaradtak a boltívek, és a szobákat a meglévő falak közözz helyezték el. Nics az egész épületben két egyforma helyiség.

      Az igazgató személyesen telephelyünkön keresett fel, hogy tályékoztasson elképzeléséről. A lényeg az volt, hogy a már kész szálodába oly módon készítsünk kádparavánokat, az egyébként kádas szobákba, hogy legalább 5 évig ne keljen javítgatni. A probléma az volt, hogy a meglévő fakról a vakolatot leverték, és gipszkartonnal borították, hogy egyenesek legyenek. Sehova semilyen erősítést nem építettek be, amihez a kádparavánt rögzíteni lehetett volna, mivel az eredeti terveken nem szerepelt a kádparaván. Senki sem tudta megmondani, hogy mekkora a távolság, a gipszkarton, és a fal között. A burkolást egy szinte megfúrhatalan gress lappal készítették el. Az eredeti fal anyaga bármi lehetett, amit a középkorban építőanyagként használtak, illetve a háború utáni helyreállítások során megfelelőnek ítéltek.

     Igyekeztünk a problémát a legjobb tudásunk szerint megoldani, szép és jól használható kádparavánokat építettünk be. Nem minden szobában sikerült elsőre, de a végeredményt sikertörténetként könyvelhettük el, mi is és a szálloda is. 

Kattintson ide, és a hotel saját honlapját láthatja!