A cég története

      A vállalkozás kezdetei 1980-ig nyúlnak vissza, ekkor kezdtem kisipari tevékenységbe. Az idő múlásával, és a gazdaságpolitika változásával a kisiparból Kft. lett. 1990-től dolgozunk ebben a gazdasági formában. A tevékenység bővülése indokolttá tette, hogy 1990-ben megvásároljuk maglódi telepünket, ahol az óta is dolgozunk. Gyermekeim közben felnőttek, és a nyomdokaimba léptek. Ök is a családi vállalkozában képzelték el jövőjüket. Igy már nem egyedül rám hárult minden feladat, hátrábbléphettem az aktív mindennapi munkából.  Természetesen tanácsokkal, ötlettekkel, továbra is segítettem, és segítem őket. Mint részlegek, gazdaságilag eddig is függetlenül működtek, de 2018 ban úgy láttuk, a kötöttségek lazításával magasabb színvonalra emelhetjük szolgáltatásainkat. Közösen megalapítottuk a Rikker Fia Kft.-t, aki az építőipari és fürőszobai megrendeléseket teljesíti, valamint a Rikker Asztalos Bt.-t a nyílászárókkal kapcsolatos, és a faipari munkák kivitelezésére.  

     Vállalunk a lakásfelújítás korszerűsítés témába tartozó minden munka elvégzését. A tervezést, a kivitelezés irányítását, de akár a generál kivitelezést is. Vállajuk a megújuló energiahasznosítás eszközeinek telepítését, és az épületek hőszigetelését, nyílászárói cseréjét, felújítását műemléki restaurálás szinvonalán is.

Mi akkor is segítünk, ha csak a WC csapja csepeg, vagy az ablak nem záródik, esetleg az üveg tört ki, vagy nem ég a lámpa.

Rikker Károly

ifj. Rikker Károly

Rikker Patrícia

Vissza